“Μαζί για την Αγ. Παρασκευή”: Εκτεθειμένος ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2012

Εκτεθειμένος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς με την συνήθη τακτική του να λέει διαρκώς ψέματα και ανακρίβειες.

Χαρακτηριστικά  παραδείγματα η πληρωμή του ιδίου, με την ιδιότητα του γιατρού, από τα δημοτικά ιατρεία και  το έργο στην Κυκλάδων.

Για  το πρώτο ο κ. Ζορμπάς «διαρρήγνυε τα ιμάτια του» στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν είχε πληρωθεί ποτέ, για την άσκηση του ιατρικού του επαγγέλματος, από τα δημοτικά ιατρεία, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι αν υπήρχαν αποδείξεις για κάτι τέτοιο θα υπέβαλε την παραίτησή του από τα δημαρχιακά καθήκοντα.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Ζορμπάς άλλαξε ρότα… παραδέχθηκε τελικά  ότι πληρωνόταν αλλά σημείωσε ότι αυτό  δεν αποτελεί λόγο για να παραιτηθεί από δήμαρχος. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ανυπαρξία τήρησης λόγων και έργων.

Και όλα αυτά βέβαια χωρίς να ζητήσει συγγνώμη ή να απολογηθεί στους δημοτικούς συμβούλους και στον Μιχάλη Γαβρά, ο οποίος προχώρησε στην καταγγελία για την πληρωμή του από τα δημοτικά ιατρεία, για την κοροϊδία στην οποία τους υπέβαλλε.

Για το δεύτερο που έχει να κάνει με το έργο στην Κυκλάδων  ο κ. Ζορμπάς ισχυριζόταν στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία ότι  το βρήκε στα συρτάρια. Ξεχνώντας προφανώς ότι πρόκειται για ένα έργο που συντάχθηκε η μελέτη του και εντάχθηκε η χρηματοδότησή του στην «Πράσινη ζωή στην πόλη» επί της δικής μας θητείας . Επίσης ξέχασε ο κ. Ζορμπάς ότι εμείς επιμέναμε να ενταχθεί το έργο στον προϋπολογισμό του 2011 και εκείνος δεν ήθελε για να έρθει τώρα να το ανακοινώσει  πανηγυρικά ως δικό του έργο. Και βεβαίως ο κ. Ζορμπάς δεν είχε να πει κάτι ούτε για αυτό στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Ζορμπάς πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι αυτή η τακτική δεν οδηγεί πουθενά και αντιθέτως κάνει τεράστια ζημία τόσο στον ίδιο όσο και στην πόλη. Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν , καθώς οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια.

 

.