Αξιέπαινη κίνηση του ΣΚΑΙ, της Εθνικής και του Δήμου Αγ. Παρασκευής η συγκέντρωση σχολικών ειδών(video)

sxolika SKAI Ag. PARASKEVI

Με σύνθημα “ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ” η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2013, συγκέντρωσαν βιβλία και σχολικά είδη στην κεντρική πλατεία.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η ενίσχυση και η συμπαράσταση στις άπορες πολύτεκνες οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες για τη μόρφωση των παιδιών τους. Τα είδη αυτά παραλήφθηκαν από εθελοντές των Ενώσεων Πολυτέκνων και της Εθνικής Τράπεζας για να κάνουν αυτοί τη διανομή.

Εκπλήξεις και happenings με τον κλόουν Κίκο που διασκέδασε τους μικρούς φίλους που παραβρέθηκαν στην πλατεία.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς κατέφθασε με δύο χαρτόκουτα και μια μεγάλη τσάντα με σχολικά είδη. Σχολικά είδη έφερε και ο Αντδ/χος Οικονομικών κ. Κωστόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βουτσινάς, ο επικεφαλής της “Νίκης” κ. Σταθόπουλος, η Αντιδ/χος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μουχτούρη.

Παρούσα ήταν η Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας Αγ. Παρασκευής κ. Παπαδοπούλου Κατερίνα.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στον κ. Πορτοσάλτε (που κάλυπτε τηλεοπτικά την εκδήλωση) τόνισε πως ο Δήμος είναι πάντα στο πλευρό τέτοιων εκδηλώσεων και φροντίζει για την κοινωνική συνοχή, ελπίζει οι οικογένειες της πόλης να ανταποκρίνονται  και να μπορούμε πάντα να βοηθάμε τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Να αναφέρουμε ότι σε όλους δόθηκαν πολύχρομα βραχιολάκια όπου πάνω αναγράφονταν: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.


.