Σύλλογος κατοίκων Τσακού – υπό την ευθύνη τoυ για άλλη μια χρονιά η φύλαξη του Λόφου Τσακού

sullogos Tsakou
 Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού για άλλη μια χρονιά ανέλαβε την πρωτοβουλία και έθεσε υπό την ευθύνη τη φύλαξη του Λόφου Τσακού ενόψει καλοκαιριού. Έτσι, από την προηγούμενη Παρασκευή 12 Ιουνίου δύο συμπολίτες μας ανέλαβαν βάρδιες με σκοπό την προστασία του λόφου από ενδεχόμενες απειλές (εκδήλωση πυρκαγιάς, απόρριψη σκουπιδιών κτλ). Η μία βάρδια καλύπτει όλο το βράδυ και η άλλη βάρδια ένα 8ωρο εμβόλιμα μέσα στην ημέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άτομα αυτά είναι ειδικευμένα, άνεργα που κατοικούν πλησίον του λόφου, προϋποθέσεις που είχε θέσει ο ίδιος ο Σύλλογος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Σημαντική είναι και η συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου και την κα Στέλλα Ψύλλα.
Το κόστος της φύλαξης έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού  και τυχόν έσοδα που θα προκύψουν από την προσεχή πολιτιστική του εκδήλωση         ( Γιορτή της Γειτονιάς) θα διατεθούν για το παραπάνω σκοπό.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων