ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα παραίτηση στον ΠΑΟΔΑΠ, έφυγε και ο Δημήτρης Καφατάκης από το Δ.Σ.

Όπως πληροφορούμαστε μέσω διαδικτύου από το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρο Παπασπύρο, υπήρξε νέα παραίτηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και μάλιστα από τη συμπολίτευση. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση παραιτήθηκε ο κ. Δημήτρης Καφατάκης. Οι λόγοι της παραίτησης παρουσιάζονται στο κείμενο που αναδημοσιεύουμε ακολούθως.

“Σήμερα, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, υπέβαλε δημοσίως την παραίτησή του, άλλο ένα μέλος του Δ.Σ. (από την πλευρά της συμπολιτεύσεως), ο κύριος Δημήτρης Καφατάκης. Ένας ηπίων τόνων, ευγενής, πάντα με γνώμη και χωρίς ιδεοληψίες ενεργός συμπολίτης μας. Αρκετές φορές είχαμε διαφορετική άποψη σε θέματα του ΠΑΟΔΑΠ. Αλλά και αρκετές φορές, αλλάξαμε άποψη, ακούγοντας τα επιχειρήματα ο ένας του άλλου. Ο λόγος της παραιτήσεώς του, ήταν η αμετακίνητη θέση της διοικήσεως του ΠΑΟΔΑΠ να διαχωρίζει τους Σπουδαστές των Εργαστηρίων Τέχνης σε “πατρίκιους” και “πληβείους” -η έκφραση δική του (δημότες-κατοίκους και μη), όσον αφορά στα δίδακτρα. Η παραίτησή του (που προστέθηκε σε μια σειρά άλλων παραιτήσεων μελών της συμπολιτεύσεως) αποτελεί, πρωτίστως για τον ΠΑΟΔΑΠ, πλήγμα σοβαρό. Θα τον παρακαλούσα να το ξανασκεφτεί και να επιστρέψει.”

Ας μην ξεχνάμε τις προηγούμενες παραιτήσεις των κ.κ. Κώστα Σπηλιακόπουλου (Φυσάει Κόντρα), Κατερίνας Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση και Γιάννη Καραγιαννάκη (ΝΙΚΗ των πολιτών), Γιάννη Λογοθέτη (μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την “ΝΙΚΗ”) σε χρονικό διάστημα 2 ετών Διοίκησης της “Νίκης των Πολιτών”!

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter