Αποκαλύψεις από το Βασίλη Ζορμπά για τα Πευκάκια σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

IMG_1226 sinentefxi vasili zorba 24-6-2017

Τα Πευκάκια ως γνωστόν είναι η συνοικία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τα μεγαλύτερα προβλήματα και τη μικρότερη ανάπτυξη σε σχέση με τις υπόλοιπες. Δικαίως οι κάτοικοί της διαμαρτύρονται και μάλιστα η αγανάκτηση είναι τόση που πλέον δημοσιεύουν τακτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Μετά από μια τέτοια δημοσίευση για την άθλια κατάσταση των παιδικών χαρών και των αθλητικών χώρων της περιοχής, ο κύριος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αντί να σκύψει το κεφάλι και να δε πως θα βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους εξέδωσε ανακοίνωση με τα «μεγάλα» έργα που έχει υλοποιήσει στην περιοχή των Πευκακίων. Μόνο που στο κατεβατό που διαβάσαμε αντικρίσαμε ανακρίβειες, αναλήθειες και παραλείψεις.

Σκεφτήκαμε ότι ο ποιο κατάλληλος για να μας διαφωτίσει σχετικά είναι ένας άλλος Δήμαρχος που έχει ζήσει τα προβλήματα αυτά.

Έτσι ρωτήσαμε τον πρώην Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, τον βιντεοσκοπήσαμε και δείτε μόνοι σας τι μας είπε.

Ακούστε τι αποκάλυψε για τον δεύτερο παιδικό σταθμό που επί 2 χρόνια «ξεσκονίζει» η Περιφέρεια.

Ακούστε τι αποκάλυψε για τη δεύτερη πεζογέφυρα που ο κ. Σταθόπουλος τοποθετεί στα Πευκάκια.

Η συνέντευξη αυτή αφορά αποκλειστικά την περιοχή Πευκακίων και εννοείται ότι δεν ασχοληθήκαμε με θέματα όπως δενδροφυτεύσεις, κλείσιμο λακκούβας, ασφαλτοστρώσεις, κλπ, που γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται από όλους τους Δημάρχους στον πλανήτη Γη και αποτελούν θέματα καθημερινότητας.

Ασχοληθήκαμε όμως με τα «ΘΑ» του κ. Σταθόπουλου…

Άφησε και μια πληροφορία για την παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας” στο τέλος ….

 –

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter