Ε. Πετσατώδη και Γ. Μυλωνάκης προσέφυγαν στην Περιφέρεια για το θέμα Ιόλα

vilaiola
Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για τα γεγονότα που ακολούθησαν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγορά της βίλας και του κτήματος Ιόλα. Είχαμε δημοσιεύσει την προσφυγή του πρώην Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στην Περιφέρεια και την Εισαγγελία Αθηνών για την μη ορθή ανάρτηση της απόφασης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αναμέναμε, όπως γράψαμε, την κατάθεση ένστασης και από άλλους δημοτικούς συμβούλους.
Τα γραπτά μας ήρθε να επιβεβαιώσει η σημερινή ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, όπου αναφέρει ότι και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ελισάβετ Πετσατώδη και Γιάννης Μυλωνάκης προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.
Θα συμφωνήσουμε δε με την πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσης, θα συνιστούσαμε όμως στον κ. Δήμαρχο να επιτρέψει στις αρμόδιες υπηρεσίες να αποφασίσουν τα περί νομιμότητας που αναφέρει στον τίτλο.

 –

Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΙΟΛΑ»

Η αγορά του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα αποτελούσε πάγιο διεκδικητικό αίτημα όλων των Δημοτικών Αρχών, των πολιτών και των φορέων της Αγίας Παρασκευής για δεκαετίες. Το αίτημα αυτό ψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία στις 18.7.2017 με την υπ’ αριθμ. 237 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι εκτός του πρ. Δημάρχου Β. Ζορμπά προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια κατά της απόφασης με σκοπό την ακύρωσή της και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελ. Πετσατώδη και Ι. Μυλωνάκης.
Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής και εγώ προσωπικά θα υπερασπισθούμε την απόφαση αγοράς του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα και διαβεβαιώνουμε ότι παρά τις παρελκυστικές τακτικές που ακολουθούνται η απόφασή μας πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί.
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter