Βράβευση 31 χαρισματικών παιδιών του Pierce από το “CTY Greece”!

Tο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του “CTY Greece” (Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα παιδιά), στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με το “CTY Greece Talent Search Award”  31 μαθητές και μαθήτριες του Pierce (από τους 38 που έλαβαν μέρος, συνολικά) για την υψηλή τους επίδοση στα τεστ αξιολόγησης της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-17.

Ο διαγωνισμός, που γίνεται για την ανάδειξη των χαρισματικών παιδιών, τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου και δημιουργήθηκε μέσα από τη σύμπραξη του Αμερικανικού Κολλεγίου Anatolia της Θεσσαλονίκης με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins των ΗΠΑ και την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το CTY Greece προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με περιέργεια και δίψα για μάθηση, να καλλιεργήσουν τις ακαδημαϊκές τους δεξιότητες μέσω εξωσχολικών καινοτόμων προγραμμάτων (Διαδικτυακά, Σαββατοκύριακου και Θερινά) που υποστηρίζονται από σημαντικό αριθμό υποτροφιών.

Οι 31 βραβευθέντες μαθητές μας είναι: Χριστιάννα Αλτάνη, Αλκμήνη Αραβαντινού, Αναστασία Μπάρλα, Δήμητρα Μπάρλα, Αθηνά – Μαρία Δημητρακοπούλου, Ελευθερία Γάτσιου, Χρήστος Γκάζγκας, Σωτήριος Κάκος, Λυδία Καλαϊτζιδάκη, Ειρήνη Κοντοβουνήσιου, Ευθυμία Λειβαδίτη, Δανάη Λεβή, Βασιλική – Μαρία Λουκάκη, Εμμανουήλ Μόσχος, Ανδρέας Μουρλάς, Δημήτριος Παλάσκας, Αντώνιος Παναγάκος, Λουκία Παπαευθυμίου, Γεώργιος Πλουμής, Έλλη Ριζούλη, Αναστασία Ρόκομα, Ελευθερία Σαφαρίκα, Ιωάννα Σαπουνάκη, Χριστίνα Σέρβου, Δανάη Σιδηροφάγη, Κωνσταντίνος Σπαρτάλης, Αθανάσιος – Νικόλαος Στάμου, Κλέα Τρυφώνη, Αθηνά Βάλτα, Νικόλαος Βιτωράκης και Μαρία Βλάχου. Στο θερινό πρόγραμμα του CTY έλαβαν μέρος οι 9 από τους διακριθέντες.

Το Pierce, σε συνεργασία με το Κολλέγιο Anatolia, θα αποτελέσει και φέτος (για 2η χρονιά) εξεταστικό κέντρο για τον διαγωνισμό του Κέντρου CTY Greece, με στόχο τη συμμετοχή μαθητών μας σε εξωσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου. Το Pierce θα προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές του να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε ένα οικείο και γνώριμο περιβάλλον και τους προτρέπει να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό CTY Greece, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και επενδύοντας σε αυτές.

Λεπτομέρειες για τα προγράμματα, τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού και τους όρους συμμετοχής εδώ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter