“Η ιστορική αξία της 28ης Οκτωβρίου 1940” μια  εξαιρετική ομιλία στον Ι.Ν. Αγ. Κοσμά του Αιτωλού

 
“Η ιστορική αξία της 28ης Οκτωβρίου” μια  εξαιρετική ομιλία που έγινε στο αρχονταρίκι του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού με παρόντες τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον π. Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά , τον εφημέριο του Ναού π. Αθανάσιο Λαγουρό , τον Αντώνη Μαυράκη Πρόεδρο του Συλλόγου “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”, οι οποίοι στο τέλος συνεχάρησαν τον ομιλητή Αντιστράτηγο ε.α Απόστολο Κωστόπουλο, οι προσκεκλημένοι άκουσαν με ενδιαφέρον όλα όσα αναφέρθηκαν από τον ομιλητή.
​      ​

Ο Αντιστράτηγος Α. Κωστόπουλος που ξεκίνησε με μια σύντομη και κατανοητή ιστορική αναδρομή στα γεγονότα της εποχής, δίνοντας έμφαση σε όλα όσα ένωσαν τότε τον ελληνικό λαό και μεγαλούργησε, έκλεισε την ομιλία του  χωρίς  να παραλείψει την αναφορά στο σήμερα και τα διδάγματα του παρελθόντος που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα και να δώσουν λύσεις αλλά  δυστυχώς έχουν περάσει στη λήθη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter