Γιάννης Μυλωνάκης: Σε διάλυση ο ΠΑΟΔΑΠ – Κρύβεται ο Δήμαρχος

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας (ΠΑΟΔΑΠ) περνάει την πιο δύσκολη φάση του. Η πρόσφατη αποχώρηση της δασκάλας των Εργαστηρίων Τέχνης και τα όσα αναφέρει στην επιστολή της, αποκαλύπτουν τη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί. Οι συμμετοχές των πολιτών στις δομές του ΠΑΟΔΑΠ έχουν υποχωρήσει πάνω από 50%. Τα έσοδα έχουν καταρρεύσει. Τα προγράμματα σε Αθλητισμό, Εργαστήρια Τέχνης και Ωδείο έχουν συρρικνωθεί. Οι καθηγητές εδώ και καιρό εργάζονται κατόπιν προφορικής συμφωνίας, χωρίς συμβάσεις. Οι σχέσεις διοίκησης και εργαζομένων είναι στα άκρα.

Θέλοντας να μπει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα, αντιδράσαμε από την αρχή της περιόδου. Στις 18/9/2017 με το υπ’αριθ. 31839 έγγραφο ζητήσαμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναδείξουμε τα αξεπέραστα πλέον προβλήματα του ΠΑΟΔΑΠ.

Ο κ. Σταθόπουλος, εδώ και δύο μήνες, χρησιμοποιώντας πολιτικά τερτίπια αποφεύγει τη συζήτηση. Τρία χρόνια τώρα είναι γνώστης των προβλημάτων και κρύβεται. Οι τακτικισμοί του αυτοί καταδεικνύουν πως ήταν απροετοίμαστος να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου και ας προετοιμαζόταν επί 17 συνεχή έτη. Ο πολιτικός χρόνος  μετρά πλέον αντίστροφα, όχι μόνον για τη βιωσιμότητα του ΠΑΟΔΑΠ αλλά και για εκείνον.

 

 

Γιάννης Μυλωνάκης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter