Ιστορική μέρα για το Δήμο Αγίας Παρασκευής η σημερινή – Απέκτησε ακόμα ένα κτίριο φάντασμα, τον “Ιόλα”

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου σήμερα, 28/12/2017, υπεγράφη το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος Ιόλα. Να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα:
  • Και επίσημα το κτήμα αγοράστηκε έναντι του ποσού των 3.000.000,00 € τη στιγμή που η αντικειμενική του αξία είναι η μισή! Αγοράστηκε για το χατήρι κάποιου/ων και ως δωράκι σε κάποιον/ους;
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της πόλης δεν συμφωνεί για τη συγκεκριμένη σπατάλη, τη συγκεκριμένη στιγμή, με μια καθημερινότητα να φυτοζωεί!
  • Η υπόθεση “αγορά” πέρασε μεν από την Περιφέρεια και σύμφωνα με πληροφορίες μας και από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως αναμενόταν άλλωστε, γιατί είναι επόμενο, ότι όπου υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν εμπόδια για έναν Δήμαρχο που υπηρετεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν από την άλλη μπορούσε να κάνει κάτι η αντιπολίτευση, νόμιμα πάντα, για να σταματήσει την άσκοπη αυτή σπατάλη και δεν το έκανε τότε έχει τις ευθύνες της και δίνει τις ευχές της.
  • Μετά το “Μετρό” μια ακόμη …. “προσφορά” του κ. Σταθόπουλου αντίθετη με τα συμφέροντα των κατοίκων; Θα δείξει. Προς το παρόν αποτελεί χαρά για ολίγους και εκλεκτούς αυλοκόλακες.
 Παρόντες στην υπογραφή της αγοράς ήταν μέλη της Δημοτικής Αρχής και της Επιτροπής για τη βίλα Ιόλα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter