ΕΙΔΗΣΗ: Δημιουργία παραρτήματος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

 

Μεγάλη είδηση και ευχάριστη προέκυψε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) στις 8 Ιανουαρίου 2018.

Σύμφωνα με όσα είπαν ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Βασίλης Τσαγκάρης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς και ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Μάνδρος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ετοιμάζεται να δημιουργηθεί παράρτημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Πρώτη αναφορά έγινε από τον κ. Τσαγκάρη ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία της δημιουργίας του,  για να έρθει η επιβεβαίωση από τον κ. Καββαθά που ενημέρωσε ότι το παράρτημα θα στεγαστεί σε κτήριο που υπάρχει στην πόλη και δεν χρησιμοποιείται, με δωρεάν παραχώρηση από τον ΟΑΕΔ (πρώην ΟΑΕΔ στην οδό Ευαγγελιστρίας).

Το παράρτημα του Επιμελητηρίου που θα εδρεύει στην Αγία Παρασκευή θα καλύπτει τα Βόρεια προάστια και την Ανατολική Αττική.

Ο αντιπρόεδρος κ. Μάνδρος επιβεβαίωσε τα λόγια του κ. Καββαθά λέγοντας ότι το θέμα είναι “στο τραπέζι” και πως η απάντηση δόθηκε από τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Ομολογουμένως είναι μια αναπτυξιακή κίνηση για το Δήμο. Μετά το χάσιμο της Τροχαίας και της ΔΟΥ, καθώς και την αναμενόμενη απομάκρυνση της Περιφέρειας Βορείου Τομέα (δια στόματος κ. Καραμέρου) και όπως ακούγεται σύντομα και του Υποθηκοφυλακείου, η δημιουργία αυτή αποτελεί μια αισιόδοξη πνοή. Είναι επίσης ενθαρρυντικό ότι η πρόταση προέρχεται από την τάξη των επαγγελματιών της πόλης που συνεχίζουν να αγωνίζονται παρά τις όποιες οικονομικές αντίξοες συνθήκες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter