Τον Φεβρουάριο ξεκινάει η νέα πεζογέφυρα πλησίον του ΙΚΑ στήν Αγία Παρασκευή

Την έγκριση  χώρου  εγκατάστασης  του εργοταξίου  της πεζογέφυρας  επί της Λεωφόρου Μεσογείων στην  οδό Ευαγγελιστρίας (πλησίον του ΙΚΑ) αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 11-1-18, μετά από αίτημα της αναδόχου εταιρείας «Στάθης Κοκκίνης».
Η κατασκευή της  πεζογέφυρας , που θα ενισχύσει την ενότητα του πολεοδομικού ιστού της πόλης με μια  ασφαλή διάβαση πεζών επί της Λεωφ. Μεσογείων,  θα έχει προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ και θα διαθέτει ασανσέρ, προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου.
Φορέας Υλοποίησης του έργου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την κατασκευή της 2ης πεζογέφυρας στη Λ. Μεσογείων μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ.
Αποτελεί έναν ακόμα άξονα, μετά την κατασκευή της πεζογέφυρας “Μ. Μιχαηλίδη” (πρώην Γελαδάκη) που φιλοδοξεί να ενώσει τα δύο τμήματα της Αγίας Παρασκευής που διαιρούνται από τη λεωφόρο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter