Στη διάθεση των δημοτικών παρατάξεων το Συνεδριακό Κέντρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος” για το έτος 2018

Σύμφωνα με επιστολή – απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”, κ. Γεωργίου Νούνεση, σε σχετικό ερώτημα του aparaskevi-images.gr , φέτος (2018) κατ’ εξαίρεση το Κεντρικό Αμφιθέατρο του ερευνητικού κέντρου παραχωρείται για πολιτική/πολιτιστική εκδήλωση στις πολιτικές παρατάξεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του κ. Προέδρου αναγράφεται:

“Φέτος, κατ’ εξαίρεση, το Κεντρικό Αμφιθέατρο παραχωρείται για πολιτική/πολιτιστική εκδήλωση όπως η κοπή πίτας σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις που διοικούν ή διοίκησαν τον Δήμο Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια. Τονίζω ότι η απόφαση αυτή ισχύει μόνο για φέτος και μόνο για εκδηλώσεις όπως η κοπή πίτας. Η πιθανή θετική αποτίμηση των φετινών εκδηλώσεων θα είναι καθοριστική ώστε και στο μέλλον να συνεχίσουμε με ανάλογες παραχωρήσεις.”

Την αρχή για φέτος κάνει η δημοτική παράταξη “Νίκη των Πολιτών” του νυν Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, που θα κόψει εκεί τη βασιλόπιτα στις 28 Ιανουαρίου 2018 και παράλληλα θα παρουσιάσει το πολιτικό της έργο.

Δημοσιεύουμε την επιστολή του Αξιότιμου Προέδρου κ. Γεωργίου Νούνεση σε εικόνα και pdf.

“ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ κ. Γ. ΝΟΥΝΕΣΗ”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter