Γιάννης Μυλωνάκης: “Η Δημοτική αρχή “ξέχασε” να απομακρύνει το παγοδρόμιο από την κεντρική πλατεία”

Ένα γεγονός που συζητιέται ευρέως στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να θίξει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης. Παραθέτουμε την ανάρτηση που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τις φωτογραφίες από την πλατεία Αγίας Παρασκευής:

“Η Δημοτική αρχή “ξέχασε” να απομακρύνει το παγοδρόμιο από την κεντρική πλατεία το οποίο συμφωνα με την απόφαση του ΔΣ θα έπρεπε να φύγει αμέσως μετά τις γιορτές. Το ρεύμα που καταναλώνει για όλο αυτό το διάστημα το πληρώνουν οι δημότες, χωρίς ο Δήμος να απαιτήσει επιπλέον τίμημα από τα 3500€ που αρχικά είχαν συμφωνηθει. Ποιος και γιατι άραγε πηρε απόφαση γι’ αυτή την αυθαίρετη παράταση;”

Να συμπληρώσουμε μόνο τα εξής:

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, κατόπιν εορτής στις 21-12-2017 (γιατί ο επιχειρηματίας είχε εγκατασταθεί ήδη από τις 10 Δεκεμβρίου 2017 ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ στην πλατεία και το είχαμε κάνει θέμα ως ιστοσελίδα, δείτε ΕΔΩ) χορηγήθηκε προσωρινή άδεια λειτουργίας στον επιχειρηματία για το παγοδρόμιο με ισχύ ΕΩΣ ΤΙΣ  9-1-2018 και με όρο “την αποκατάσταση του χώρου μετά το πέρας των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων”.

Θα μας εξηγήσει λοιπόν ο κ. Δήμαρχος της νομιμότητας

Τι κάνει το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία στις 24-1-2018;;;

Με ποιανού άδεια λειτουργεί;;;

Και γιατί μας υποχρεώνει η δημοτική Αρχή να πληρώνουμε προς χάριν ενός ιδιώτη; Εκτός αν πληρώσει ο κ. Δήμαρχος από την τσέπη του το ρεύμα που καταναλώνεται.

Αν ο επιχειρηματίας παραμένει παράνομα και με δική του θέληση, ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος  γιατί δεν απευθύνεται στην Αστυνομία;

Και η απόφαση που ορίζει το χρόνο χρήσης της πλατείας:

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter