Έκοψε την βασιλόπιτα η Α.Ε.Α.Π.

Το Σάββατο 3-2-2018 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΕΑΠ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νότου μέσα σε ένα όμορφο και γεμάτο από χαρούμενες παιδικές φωνές κλίμα.

Στην εκδήλωση είχαμε μαζί μας αθλητές από όλα τα τμήματα, σύσσωμη την γυναικεία μας ομάδα που μετά την εκδήλωση θα ταξίδευε για τον αγώνα της με τον ΓΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ στην Καλαμάτα, τους προπονητές μας, κ. Ν. Κωστακόπουλο της γυναικείας μας ομάδας, τον κ. Π. Ρουμελιώτη των παγκορασίδων μας, τον κ. Σ. Τσέρτο των παμπαίδων, των παγκορασίδων 3 και των ακαδημιών μας και την κ. Ε. Μιχαλάκη των ακαδημιών μας. Τους μικρότερους αθλητές μας συνόδευαν οι γονείς τους που συμμετείχαν στην χαρά τους.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία όλων των παραπάνω. Η εκδήλωση χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει.

Στην εκδήλωσή μας παρέστησαν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γ. Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Βλάχος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπαμιχαήλ, ο πρώην δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς, ο πρώην δήμαρχος κ. Β. Γιαννακόπουλος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ. κ. Α. Γκιζιώτης, Α. Μουστόγιαννης, Γιάννης Μυλωνάκης, Κ. Τσιαμπάς, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Τέλης Σερκεδάκης, το μέλος του δ.σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Κ. Αθανασούλης.

Τους ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους στους στόχους και τις ανάγκες του συλλόγου μας.

Η βασιλόπιτα για το 2018 ήταν ευγενική χορηγία από τα καταστήματα ΦΥΣΙΣ που ευχαριστούμε θερμά για την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά που επέδειξαν.

Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς μας γιατί χωρίς την βοήθειά τους όλα θα ήταν δυσκολότερα για μας, και αντιλαμβανόμαστε πως σε εποχές οικονομικής κρίσης και υπερφορολόγησής όπως η σημερινή είναι πολύ δύσκολο για τις επιχειρήσεις να δείξουν κοινωνική ευαισθησία και γι΄αυτό είναι σημαντικότερη η βοήθεια όλων όσων προσφέρουν. Ευγενική παραίνεση προς όλους όσους μπορούν, να ενισχύουν την τοπική μας αγορά γιατί η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών σε μια πόλη μπορεί να βοηθήσει όλους μας.

Μια αναφορά στους χορηγούς μας είναι επιβεβλημένη:

  • Ζαχαροπλαστείο «Φύσις»
  • EYE D OPTICAL STORE – ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ – Οπτικά, Αγ. Ιωάννου 60
  • OPUS CAFE – Tέρμα Νότου
  • Artelife γυμναστήρια- Λ. Μεσογείων 438
  • Πίτα Παν – Αγ. Ιωάννου και Γιαβάση 1
  • Chilibox παγωτά – Ηρ. Πολυτεχνείου 4 Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής.
  • ΒΑΧΙ Φυσικό αέριο

 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη συμπολίτισσά μας γιατρό και Δημοτική Σύμβουλο κα Ζωή Φωτεινού, την παιδίατρο κα Γιάννα Μαντζάνη και τον ορθοπεδικό κ. Νικ. Σούρα για την βοήθειά τους στο Σωματείο μας.

Επίσης τα φαρμακεία της Σούλης Σταθοπούλου και του Χρήστου Ζάγκα για την χορηγἰα τους σε φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό.

 

Το Σωματείο της Α.Ε.Α.Π. εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία.

Καλή συνέχεια και επιτυχίες στις ομάδες μας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και σε εκείνα που ξεκινούν σύντομα.

Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Π.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter