Διαψεύδει τοπικό δημοσίευμα ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τσακού Γιώργος Δάρρας

Μόλις πρόσφατα, δημοσίευμα τοπικού ηλεκτρονικού ΜΜΕ αναφερόταν σε μουσική βραδιά που πραγματοποίησε η Ομάδα Αλληλεγγύης και Πολιτισμού  του Συλλόγου Τσακού. Και όλα ήταν όμορφα και ωραία μέχρι που έφτασε στο mail του aparaskevi-images.gr το παρακάτω μήνυμα από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τσακού, κ. Γιώργο Δάρρα. Το μήνυμα αυτό, όπως μας γνωστοποιούνταν στο e-mail, έχει αποσταλεί και στο τοπικό ΜΜΕ που δημοσίευσε το άρθρο.

Αγαπητέ εκδότη

Σε ανάρτηση σας ,αναφερεται ότι σε ταβερνα της περιοχής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση της “ομάδας αλληλεγγύης και πολιτισμού του συλλόγου κατοίκων Τσάκου”
Ως αντιπρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Τσάκου οφείλω να σας ενημερωσω ότι , υπό την αιγίδα του συλλόγου δεν δρα καμια ομάδα με αυτόν τον τίτλο .
Βέβαιος για την δημοσίευση ευχαριστω εκ των προτέρων για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Με εκτίμηση
Δαρρας Γιωργος
Αντιπρόεδρος συλλόγου Τσακου

 

Το μήνυμα αυτό μας δημιούργησε πολλές απορίες. Σαφώς δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τα όσα δηλώνει δημόσια ο κ. Δάρρας, ούτε τοποθετούμαστε σχετικά με το δημοσίευμα του ΜΜΕ, όμως οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια σημαντικά δεδομένα που αφορούν την ύπαρξη ή μη της ομάδας Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα του  aparaskevi-images.gr η Ομάδα αυτή προέβη σε δράσεις όπως συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες (19-12-2015),  προσφορά πασχαλινού γεύματος στη Στέγη Γερόντων (2-5-2013), κ.α. Τότε σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε από τον τότε πρόεδρο κ. Βασίλη Σαββίδη και με την παρουσία μας στις δράσεις αυτές,  αναφερόμασταν στην “Ομάδα Αλληλεγγύης” και ουδείς αντιδρούσε ή μας διέψευδε. Μάλιστα στη δράση της 19ης-12-2015 ο κ. Δάρρας ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Τσακού μετά την ανάδειξή του στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Από την άλλη ο κ. Δάρρας από τη θέση του θεσμικού μέλους του Συλλόγου παρουσιάζεται βέβαιος για την μη ύπαρξη της ομάδας.

Και αναρωτιόμαστε λοιπόν: τι είδους παιχνίδι “παίζεται” στο Σύλλογο Τσακού;

Υπάρχει ή δεν υπάρχει η Ομάδα Αλληλεγγύης; Μήπως ήταν μια ομάδα “φάντασμα” χωρίς ουσιαστική υπόσταση; Φυσικά, είναι πολύ πιθανό να ήταν άτυπη η παρουσία της μέσα στο Σύλλογο, χωρίς πιθανόν να έχει δημιουργηθεί μέσα από τυπικές διαδικασίες και ο κ. Δάρρας, υπό αυτή την έννοια, να έχει απόλυτο δίκιο.

Όμως είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει ο Σύλλογος τα του οίκου του για να μην υπάρχουν αντιφάσεις και αντικρουόμενες ανακοινώσεις παραπληροφορώντας τα μέλη του και τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Ας μας απαντήσουν επίσης, τελικά ποιος πραγματοποίησε την περιβόητη μουσική βραδιά στην οποία παρέστησαν και δημοτικοί παράγοντες, ποιος κάλεσε, ποιους και πως μια “φιλική συγκέντρωση” πήρε τέτοια έκταση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter