“στο στόχαστρο μπήκε η ομάδα “Αλληλεγγύη” και το φιλανθρωπικό της έργο” απαντά ο Βασίλης Σαββίδης

(Βασιλόπιτα Τσακού 2016 – αρχείο aparaskevi-images.gr)

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της συντονισμένης προσπάθειας από διάφορα άτομα για αποδόμηση της προσπάθειας που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο Κατοίκων Τσακού και μάλιστα αυτή την φορά στο στόχαστρο μπήκε η ομάδα “Αλληλεγγύη” και το φιλανθρωπικό έργο που έχει κάνει διαχρονικά.

Ορισμένοι αδιαφορούν για τις δυσκολίες που περνούν οι συμπολίτες μας και που πλέον καθιστούν την αλληλεγγύη πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η ανάγκη του να είμαστε όλοι ενωμένοι, σαν ομάδα, επιβάλλεται από όλους και είναι καθήκον όλων μας.

Η ομάδα “Αλληλεγγύη” αποτελεί μια φιλανθρωπική ομάδα η οποία έχει πλούσια δραστηριότητα, μακριά από τη δημοσιότητα, με μόνο πρόσοδο την εθελοντική δουλειά και εισφορά συμπολιτών μας. Δημιουργήθηκε μέσα από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού όπου μάλιστα κάθε χρόνο στις Γενικές Συνελεύσεις του γινόταν ανάγνωση του οικονομικού της απολογισμού. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές έγινε αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, αφού πολλοί προσέρχονταν στις δημόσιες δράσεις της για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και μετά απομακρύνονταν αθόρυβα. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς είναι και αυτοί που την πολεμούν σήμερα.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, έσπευσε να στείλει δεξιά και αριστερά μηνύματα διάψευσης και απάρνησης αυτής της ομάδας. Μάλλον του διέφυγε ή δεν του το υπενθύμισαν ότι την ομάδα ¨Αλληλεγγύη¨ την είχε ο ίδιος βραβεύσει πριν έναν ακριβώς χρόνο!

Αγαπητοί συμπολίτες, σας διαβεβαιώνω ότι τόσο ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού όσο και η ομάδα ¨Αλληλεγγύης¨ θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται ακόμα περισσότερο στη γειτονιά του Τσακού, γιατί το έχει ανάγκη και το αποζητά ο απλός κόσμος και όχι αυτοί που ήρθαν να ισοπεδώσουν κάθε αξία και νόημα αλληλεγγύης που υπάρχει.

Κλείνοντας, για τη δημοσίευση που ακολούθησε την παραπάνω ανάρτηση από κάποιον άλλο κύριο, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου.

 

Βασίλης Σαββίδης

μέλος ομάδας Αλληλεγγύης

μέλος ΔΣ Συλλόγου Τσακού

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter