Young Business Talents: Κολλημένοι με τη διάκριση

Πραγματοποιήθηκε χθες (13-4-2018) ο τελικός στο διαγωνισμό των Young Business Talents. Για μια ακόμα φορά η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά διακρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες ομάδες. Ας δούμε πως μας τα περιγράφει ο Δημήτρης Αναγνώστου: :

 

Κολλημένοι με την διάκριση

     Πιστοί στο ραντεβού μας εδώ και 5 χρόνια δώσαμε και φέτος το παρόν μας στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού Young Business Talents.

Οι μαθητές μας Νικόλας Καρλής, Χριστόφορος Καουρας, Ορέστης Χαρίτος και Ντέιβιντ Καραχάλιος υπό την καθοδήγηση του καθηγητή των οικονομικών της Σχολής μας, Δημήτρη Αναγνώστου κέρδισαν την πρώτη θέση στο όμιλο τους καθώς επίσης και ακόμη ένα βραβείο που τους κατατάσσει στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ανάμεσα σε πάνω από 2.000 συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες.

Η δεύτερη ομάδα μας με τις μαθήτριες της α΄ Λυκείου Βατζέλη Αναστασία, Δημητροπούλου Ευφροσύνη, Μίτσιου Χριστίνα και Πετροπούλου Δώρα, πραγματοποίησε επίσης πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας τελικά μετά από σκληρή μάχη στη δεύτερη θέση του ομίλου της. Ήταν για ακόμη μια χρονιά μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία που κράτησε πάνω από 5 μήνες και κατέληξε για ακόμη μια φορά σε σπουδαίες επιτυχίες!!! Μπράβο σε όλους και του χρόνου ακόμη ψηλότερα!!!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μετά από 3 “εικονικά” χρόνια δραστηριότητας των εταιρειών όπου φαίνεται η πορεία της Σχολής μας μέσα από τις εταιρίες των μαθητών μας:

https://tinyurl.com/y8m8pfqr

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και φέτος στο διαγωνισμό, ένα μπράβο σε αυτούς που διακρίθηκαν και φυσικά στον κ. Δημήτρη Αναγνώστου που για πέμπτη συνεχή χρονιά στηρίζει και υποστηρίζει τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση.

scoop.it