Με τρομερή συμμετοχή διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιούνται αυτή την ώρα οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 9:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 7:00 μ.μ.

Στο Δήμο Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η προσέλευση να σπάσει το ρεκόρ των προηγούμενων ετών, αφού φέτος εγγράφηκαν πάνω από 1000 μέλη.

Οι εκλογές διενεργούνται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Μέχρι στιγμής προσήλθαν και ψήφισαν εκτός των πολιτών και πολλοί δημοτικοί παράγοντες που πρόσκεινται στο χώρο της Κεντροδεξιάς , όπως ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Ζορμπάς, οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος και Τεχνικής Υπηρεσίας κ.κ. Γιάννης Σιδέρης και Δημήτρης Κονταξής αντίστοιχα,

ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αλέξης Μουστόγιαννης και Γιάννης Λογοθέτης, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μίνα Μουχτούρη και Τίμος Κωστόπουλος, οι πρώην πρόεδροι της τοπικής κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος και κ. Κάτια Κορασίδου, ο πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας δημοτικής παράταξης και πρόεδρος της ΚΑΠ, κ. Γιώργος Οικονόμου, μέλη των δύο δημοτικών παρατάξεων της πόλης που πρόσκεινται στο χώρο της Δεξιάς (“Αγία Παρασκευή η πόλη μας” & “Μια γενιά μπροστά”), όπως και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, κ.α.