Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου μιλάμε με στοιχεία για το τι θα πρέπει ν’ αλλάξει στον Αθλητισμό της πόλης

Πλήθος προτάσεων και εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα στα 4 θεματικά εργαστήρια ιδεών της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε»

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου μιλάμε με στοιχεία για το τι θα πρέπει ν’ αλλάξει στον Αθλητισμό της πόλης

Ανοιχτή εκδήλωση στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 τα τέσσερα θεματικά εργαστήρια ιδεών της Ομάδας Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής «Αλλάζουμε», τα οποία επεξεργάστηκαν τα 429 ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες για το είδος του αθλητισμού που προτιμούν οι κάτοικοι και οι δημότες στον Δήμο μας.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, 20 ειδικοί συζητητές, υπό τον συντονισμό 4 μελών της ομάδας «Αλλάζουμε», ανέλυσαν 18 βασικά θέματα που αφορούν τον Αθλητισμό στην Αγία Παρασκευή, από τον αθλητικό χωροταξικό σχεδιασμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τον σχολικό αθλητισμό και τους αθλοχώρους γειτονιάς, μέχρι τη δικτύωση και σφαιρικότητα των αθλητικών συλλόγων σε τοπικό επίπεδο και τα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου που έχουν ανάγκη οι πολίτες.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν πολλές και πρωτοπόρες, τα συμπεράσματα πλούσια και η αναμονή για την ώρα της παρουσίασής τους μεγάλη. Η ομάδα «Αλλάζουμε» θέλει να μοιραστεί αυτά τα συμπεράσματα με όλους εσάς, που ζείτε και εργάζεσθε στην Αγία Παρασκευή και θέλετε να δείτε την πόλη να αλλάζει, μέσα από τη δική σας Συμμετοχή και με βάση τις δικές σας προτάσεις.

Σας περιμένουμε όλες και όλους τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στις 19:00, στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Δερβενακίων & Σάκη Καράγιωργα), για να μιλήσουμε με στοιχεία για τον Αθλητισμό που θέλουμε και μπορούμε να έχουμε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube