Η Παπλωματού έφερε το δώρο της στη 2η γιορτή Αποφοίτων των Παιδικών Σταθμών

Με “Το Δώρο της Παπλωματούς” οι παιδικοί σταθμοί πραγματοποίησαν και τη 2η γιορτή αποφοίτησης των προνηπίων 2018. Πρόκειται για τη διασκευή του γνωστού παραμυθιού που επιμελήθηκε η δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού κ. Μελίνα Ταρασίου. Μια παράσταση με αγάπη προς τα παιδιά, όπου φάνηκε το μεράκι και οι τρανές δυνατότητες των παιδαγωγών και των εργαζομένων των σταθμών.

Παρούσα, όπως κάθε φορά άλλωστε, η πρώην πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και δημοτική σύμβουλος, κ. Έφη Καψοκεφάλου η οποία αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια και ευχήθηκε καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι σε όλους, φωτογραφήθηκε με τους εργαζόμενους των σταθμών και έζησε μαζί τους όμορφες παιδικές στιγμές, με τραγούδια και γλυκές φωνές που γέμισαν το χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της οδού Νότου. Ο καλύτερος τρόπος για τη λήξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, με τους γονείς και τους φίλους να καταχειροκροτούν τους μικρούς ηθοποιούς και την κ. Καψοκεφάλου ανάμεσα στις αγαπημένες φατσούλες των παιδιών και στις αγκαλιές των παιδαγωγών.

Σε αυτή τη γιορτή συμμετείχαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Β΄Νηπιακό σταθμό (Λάδωνος), στον Δ΄Νηπιακό σταθμό (Αισώπου) και στον Ζ΄Νηπιακό σταθμό (Τρωάδος).