«Γκαλά Όπερας» στο κατάμεστο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς από τον ΣΒΑΠ

Μια καταπληκτική βραδιά όπερας, απόλαυσε το φιλόμουσο κοινό του Δήμου Κηφισιάς, την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσίασε ένα «Γκαλά Όπερας» που ταξίδεψε μελωδικά τους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα,ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων στο πλαίσιο των συνεργασιών του με πολιτιστικούς φορείς, διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση-από μια σειρά εκδηλώσεων- σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή .

Στην πρώτη αυτή εκδήλωση, συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Κηφισιάς, μέλος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Η εκδήλωση εντάσσεται στο Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

Η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν.

Στο Γκαλά Όπερας μάγεψαν, στην κυριολεξία, με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους, οι : Bασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος), Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος). Συνοδεία στο πιάνο : Ειρήνη Αντωνιάδου.

Η μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας», ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον τίτλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της Ε.Λ.Σ.» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Το Γκαλά Όπερας παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και Γραμματέας του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Παύλος Καμάρας, ο πρώην Γενικός  Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στον Σ.Β.Α.Π. τηλ. 210 6719138, 210 6711228