ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: Να, πως γίνεται η ανακύκλωση στην πόλη μας

Να σημειώσουμε ότι η δημοτική σύμβουλος κ. Έφη Καψοκεφάλου πριν αρκετό καιρό είχε επισημάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, απευθυνόμενη μάλιστα στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιάννη Σιδέρη, ότι το απορριμματοφόρο του Δήμου άδειαζε και τον κάδο ανακύκλωσης μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Τότε έλαβε ως απάντηση διάφορες δικαιολογίες τύπου «δεν ήταν μόνο ανακύκλωση, αλλά είχαν πετάξει και σκουπίδια μέσα», «μπορεί να έκανε λάθος», «έτυχε, θα το ελέγξουν» κ.λπ. Για του λόγου το αληθές όμως σήμερα επανέρχεται με απτές αποδείξεις. Οι φωτογραφίες που μας έστειλε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

 

ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: “Σε ένα Δημοτικό συμβούλιο πριν μερικούς μήνες, μετά από δικό μου σχετικό σχόλιο, ο κ. Γ. Σιδέρης ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα μου, δηλαδή ότι είναι αδύνατη η ανακύκλωση υλικών των μπλε κάδων από τους εγκατεστημένους βυθιζόμενους νέους κάδους, διότι οι επιχειρήσεις εστίασης ρυπαίνουν το ανακυκλώσιμο υλικό με απορρίμματα. Ως εκ τούτου απορριμματοφόρο αδειάζει και τους δύο κάδους (μπλε και πράσινο) και τους οδηγεί στους ΧΥΤΑ Φυλής. Ανακύκλωση πέριξ της πλατείας=0. Επιβάρυνση των ΧΥΤΑ= μεγάλη!

Σήμερα το πρωί (1-8-2018), οδός Θεμιστοκλέους 9.30π.μ. …

Το ίδιο απορριμματοφόρο περισυνέλλεξε κλαδιά πεύκων και ελιάς, απορρίμματα και τελευταία και την ανακύκλωση!!!

Συμπέρασμα: άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!!!

Μετά τους βυθιζόμενους κάδους της κεντρικής πλατείας ούτε και στην υπόλοιπη πόλη λειτουργεί σωστά η καθαριότητα του Δήμου μας.”

Είναι γεγονός επίσης πως εν μέρη τη … δουλειά του Δήμου την κάνουν ενίοτε και … ιδιώτες γυρολόγοι.

Οδός Δήμητρος

Τι γίνεται τελικά με την καθαριότητα κε Αντιδήμαρχε;;;

«Φυσάει»; ή «όσα παίρνει ο άνεμος/απορριμματοφόρο»;