Επίσκεψη της Παράταξης “Νέα Αρχή” στο Α.Τ. για την ασφάλεια και την μεγάλη παραβατικότητα στο Δήμο μας

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε χθες ο επικεφαλής της “ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ για την Αγία Παρασκευή” κ. Γιώργος Οικονόμου μαζί με στελέχη της παράταξης.

Τόσο ο Διοικητής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αναστάσιος Μαργέτης, όσο και ο νέος Διευθυντής Ασφαλείας Αστυνόμος Α΄ κ. Δημήτριος Ζώτος ανταποκρίθηκαν σε ένα γόνιμο διάλογο με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κρίσιμα θέματα αρμοδιότητάς τους που αφορούν στην πόλη μας.

Εκτέθηκαν αναλυτικά οι απόψεις της παράταξης δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των δημοτών και σε θέματα παραβατικότητας και ιδιαίτερα της διακίνησης ναρκωτικών που απειλούν την κοινωνία και τη νεολαία μας. Η κατάσταση στην πλατεία του Αη Γιάννη και σε άλλες περιοχές που συχνάζουν οι νέοι μας είναι ανεξέλεγκτη. Η αστυνόμευση με την παρούσα στελέχωση του αστυνομικού τμήματος είναι ελλιπής έως αδύνατη. Επισημάνθηκε η άμεση ανάγκη να προστατευθούν τα σχολεία και άλλοι ευαίσθητοι χώροι. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στο ακίνητο της οδού Ειρήνης 55, όπου δυστυχώς κινδυνεύουν καθημερινά νέα παιδιά αλλά και οι περίοικοι.

Η Διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, γνώστης των πάντων και αποδέκτης διαμαρτυριών και καταγγελιών από συλλόγους (Σύλλογος Αη Γιάννη) και φορείς, δηλώνει, ως συνήθως, αναρμόδια και αδύναμη να διαχειρισθεί το θέμα.

Από την πλευρά μας προτάθηκαν λύσεις, παρέχοντας και νομική υποστήριξη αν απαιτηθεί, για την αντιμετώπισητων θεμάτων με συνεργασία Ελληνικής Αστυνομίαςκαι Δήμου.

Η ασφάλεια των δημοτών και η προστασία των παιδιών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Νέα Αρχή. Είμαστε διατεθειμένοι να αναδείξουμε όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει μέχρι σήμερα και ενημερώνουμε τους δημότες ότι τους θέλουμε αρωγούς σε αυτή μας την προσπάθεια (συγκέντρωση στοιχείων παραβατικότητας, προώθηση καταγγελιών στις αρμόδιες αρχές), ώστε με τις δέουσες ενέργειες να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η διογκούμενη ανομία στη πόλη μας.

 

Γραφείο Τύπου δημοτικού συνδυασμού

ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή