Απορία: Η επιστολή αυτή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου εστάλη και στην Κουμουνδούρου;

Από τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγ. Παρασκευή (2013)

Η ακόλουθη επιστολή εστάλη σήμερα στους αυτοδιοικητικούς συντάκτες με την υπογραφή του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλου.

Σ.Σ. Για γέλια και για κλάματα!

Πάντως εμείς θα την στείλουμε στην Κουμουνδούρου, στην κυρία Δούρου (για να ξέρει που δίνει τις χρηματοδοτήσεις) καθώς και σε όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

“Εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019 σας στέλνουμε αυτήν την επιστολή για να διευκρινίσουμε τη φυσιογνωμία της δημοτικής μας κίνησης, που έχει ιστορία και δράση 20 ετών και εξελέγη στη θέση της δημοτικής αρχής του Δήμου Αγ. Παρασκευής το 2014.

Ιδρυτικά το 1997, αλλά και στην μέχρι σήμερα πορεία μας, διατρανώσαμε και υπερασπιστήκαμε την ανεξαρτησία της δημοτικής μας κίνησης από το κράτος, τα οικονομικά συμφέροντα και τα κόμματα, με επιθυμία μας να έχουμε το δικό μας διακριτό στίγμα. Η δημοτική κίνηση αποτελείται από πολίτες όλου, σχεδόν, του δημοκρατικού πολιτικού φάσματος στη βάση αρχών.

Θα επιθυμούσαμε, λοιπόν, στην όποια ειδησεογραφική – ρεπορταζιακή  δουλειά σας να μας καταγράφετε ως Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, που άλλωστε είναι σήμα της ονομασίας μας, χωρίς να αρνούμαστε τις όποιες στηρίξεις κομμάτων (σημειώνουμε εδώ ότι το 2014 είχαμε στήριξη από τους  Οικολόγους – Πράσινους, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ).”