ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Κλειστό” το γήπεδο της Νότου για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας από τα αθλητικά σωματεία

Αποχώρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας από την Νότου (φώτο aparaskevi-images.gr)

Γεγονότα που δεν έχουν ξανασυμβεί στο Δήμο μας, συνέβησαν σήμερα το βράδυ στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Νότου.

Ένα σχεδόν μήνα πριν, ο  ΠΑΟΔΑΠ παραχώρησε ώρες στο Κλειστό αυτό Γυμναστήριο, για να προπονείται η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας, σε ώρες όμως που είχαν προπόνηση τοπικές ομάδες. Η απόφαση αυτή , οδήγησε όλες τις τοπικές ομάδες να διαμαρτυρηθούν έντονα στη δημοτική Αρχή για τον αυταρχισμό της και να ζητήσουν να αρθεί η απόφαση. Αίτημα για άρση της απόφασης αυτής είχε υποβάλει νωρίτερα και η παράταξη του κ. Ζορμπά, αφού δεν είχε ενημερωθεί το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ για το πρόβλημα που δημιουργείτο. Την προηγούμενη Τετάρτη, η Εθνική Ομάδα έκανε την προπόνησή της, αφού ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί στις τοπικές ομάδες ότι θα έλυνε το πρόβλημα άμεσα. Ήταν άλλη μια από τις γνωστές “δεσμεύσεις” του δημάρχου, που τις αναλαμβάνει αλλά δεν τις τηρεί.

φώτο aparaskevi-images.gr

Απόψε όμως, όταν η Εθνική Ομάδα ήρθε να κάνει την προπόνησή της, βρήκε το γήπεδο “κλειστό”. Η ΑΕΑΠ και η “ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ” δεν επέτρεψαν την είσοδό της, έχοντας “καταλάβει” το γήπεδο με τις δικές τους ομάδες.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, που βρέθηκε εκτεθειμένος απέναντι σε όλους και άκουσε ουκ ολίγα. Παρόντες επίσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΑΠ, Αντρέας Γκιζιώτης και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος.  Απών, όπως πάντα από τα δύσκολα, ο  δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Του είχαν τελειώσει φαίνεται οι “δεσμεύσεις”…

φώτο aparaskevi-images.gr