Διαψεύδει τον Λ. Αυγενάκη η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής ή την ξέχασαν από τα κεντρικά; (VD)

Γράφει η Λένα Μαρκή

Στις 12 Οκτωβρίου 2018 σε παρέμβασή του στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μεταξύ όλων των άλλων, δήλωνε και τα εξής:

«… Η ΝΔ ασχολείται με τα θέματα της αυτοδιοίκησης πολύ προσεκτικά και μεθοδικά τον τελευταίο χρόνο διεξάγοντας δράσεις και κάνοντας επαφές σε όλη την χώρα, σε όλους τους μεγάλους, αλλά και τους μικρότερους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

* Στόχος μας είναι πάντοτε οι εθνικές εκλογές και το μεγάλο, καλό ισχυρό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν. Σε επίπεδο δήμων και ειδικά πρωτευουσών το ενδιαφέρον μας είναι πολύ μεγάλο, γίνεται μια αξιολόγηση. Για τον λόγο έχει συσταθεί μια επιτροπή στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν εισηγήσεις και θα αποφανθεί ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης.

* Πρόεδρος της επιτροπής, όπου συμμετέχω κι εγώ ως Γραμματέας του Κόμματος, είναι ο Ν. Κακλαμάνης, καθώς και οι συνάδελφοι βουλευτές Κ. Τσιάρας, Μ. Βορίδης, Γ. Γεωργαντάς, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Τ. Γαϊτάνης και μια σειρά άλλων στελεχών.

* Στο πλαίσιο αυτής της επιτροπής έχω ζητήσει εγγράφως τις απόψεις, όχι αποφάσεις, την απόφαση δεν θα την πάρει καμία τοπική οργάνωση. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κεντρικά.

* Έχουμε ζητήσει από όλες τις οργανώσεις μας, από ολόκληρη την Ελλάδα να διατυπώσουν τις απόψεις τους. Επεξεργαζόμαστε τις θέσεις και τις προτάσεις των οργανώσεών μας, ωστόσο, δεν μένουμε εκεί (video από 7:00 εως 8:35)

 

Το κομμάτι αυτό της δήλωσης του κ. Αυγενάκη έρχεται να ανατρέψει με ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος κ. Γιάννης Καραγιαννάκης και στην οποία αναφέρει πως «Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής ουδέποτε έλαβε επίσημο αίτημα, με το οποίο να ζητείται η άποψή της ή έστω η περιγραφή της υπάρχουσας κατάστασης αναφορικά με τους υποψηφίους Δημάρχους στην Αγία Παρασκευή. Ως εκ τούτου, καμία σχετική θέση δεν έχει διατυπωθεί από την τοπική μας οργάνωση…».

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης έρχεται μετά από 11 ημέρες από τη δημοσιοποίηση της δήλωσης του κ. Αυγενάκη!

Διάσταση απόψεων στην Νέα Δημοκρατία ή μήπως από τα γραφεία του Ταύρου ξέχασαν να απευθυνθούν στην οργάνωση της Αγίας Παρασκευής; Είτε λοιπόν τυγχάνει ανυποληψίας από την Νέα Δημοκρατία, είτε πρόκειται για “κατά φαντασίαν ασθενή”. Όπως και να έχει καλό θα ήταν ο πρόεδρος κ. Καραγιαννάκης να αφήσει τα τοπικά ειδησιογραφικά μέσα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να απευθυνθεί θεσμικά στον κ. Αυγενάκη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση (εφόσον είναι απαραίτητο).

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως μας εστάλη από την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής, καθώς και βίντεο με την παρέμβαση του κ. Αυγενάκη.

 

Συνέντευξη στο Μ. Αργυράκη και το Ράδιο Κρήτη 101.5

Η ΝΔ στην Αυτοδιοίκηση κινείται με ανοικτές, δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς παρασκήνιοΣυνέντευξη στο Μ. Αργυράκη και το Ράδιο Κρήτη 101.5

Gepostet von Λευτέρης Αυγενάκης am Freitag, 12. Oktober 2018