ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ! Ένας δραστήριος και πολυπράγμων Δήμαρχος

Προεκλογική ομιλία στην κεντρική πλατεία

Γιος του πρώην Αντιδημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγ. Παρασκευής και γενικός γραμματέας της επί μία δεκαετία, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έχει εκλεγεί επί τρεις και πλέον τετραετίες δημοτικός σύμβουλος Αγ. Παρασκευής στις πρώτες πάντα θέσεις.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος είναι πτυχιούχος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σχολή Κινηματογραφίας). Επίσης πτυχιούχος της Σχολής Ιπταμένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Παράλληλα παρακολούθησε επί σειρά ετών ολοκληρωμένα σεμινάρια Συναλλακτικής Ανάλυσης Ποιοτικού Μάνατζμεντ, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνίας – Δημοσίων Σχέσεων και Εκπαίδευσης Ιπτάμενου προσωπικού της Ο.Α. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

Διετέλεσε Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής την περίοδο 2000 – 2002, διαδεχόμενος τον αείμνηστο Σταύρο Κώτση και επανεξελέγη Δήμαρχος την δημοτική περίοδο 2007-2010 με ποσοστό 52,54%. Επίσης έχει ασκήσει καθήκοντα Αντιδημάρχου επί δημαρχίας του αείμνηστου Σταύρου Κώτση υπεύθυνος για τους τομείς Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Είναι ο ιδρυτής του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και πρώτος Πρόεδρός του.

Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής και μέλος της επιτροπής Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας της ΤΕΔΚΝΑ. Συμμετείχε κατ’ επανάληψη σε Φόρουμ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις Βρυξέλλες, ενώ ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚΝΑ παρακολούθησε στη Δανία σεμινάριο – ενημέρωση για το εκεί εκπαιδευτικό σύστημα. Υπήρξε σύμβουλος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε περιφερειακούς δήμους και στη Νομαρχία Αθηνών. Παράλληλα συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της μόνιμης επιτροπής του Κ.Ο.Κ. του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την αναμόρφωση και προσαρμογή του στα ευρωπαϊκά δεδομένα και κεκτημένα.

Το 2011 εκλέγεται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ.Α. , αντιπρόσωπος στην Κ.Ε.Δ.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Τ.Α., μέλος στο Συμβούλιο Δημοσίων Έργων και πρόεδρος της Επιτροπής Διασύνδεσης Δήμων και  Ευρωπαϊκών Περιφερειών της Π.Ε.Δ.Α. Είναι υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Π.Ε.Δ.Α και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Πρώτη ορκωμοσία 2001

                            Η ορκωμοσία μετά τη νίκη στις εκλογές

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έχει περισσότερα από είκοσι χρόνια συνδικαλιστικής δράσης και παρουσίας, που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, αποτελεσματικότητα και καθολική αναγνώριση της συμβολής του στα εργασιακά δρώμενα.

Ξεκίνησε από πολύ νωρίς ως πρόεδρος των εργαζομένων του Σωματείου Κλωστοϋφαντουργίας, ενώ αργότερα ως υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας διήλθε όλες τις προβλεπόμενες θεσμικά συνδικαλιστικές βαθμίδες του Εθνικού Αερομεταφορέα, πάντοτε με τη ψήφο των συναδέλφων του. Αρχικά εκλέχθηκε μέλος του Σωματείου Συνοδών Φροντιστών και αργότερα αναδείχθηκε σε αιρετό πρόεδρό του. Ακολούθως εξελέγη μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας των εργαζομένων (ΟΣΠΑ) και εκπρόσωπος – αντιπρόσωπός της στα συνέδρια της ΓΣΕΕ.

Η κορύφωση της συνδικαλιστικής πορείας του ήταν η εκλογή του, μέσα από καθολική ψηφοφορία 10.000 υπαλλήλων, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας για πέντε χρόνια ως εκπρόσωπος των εργαζομένων. Την ίδια περίοδο διετέλεσε μόνιμος αντιπρόσωπος των εργαζομένων της Ο.Α. στη Διεθνή Επιτροπή Μεταφορών (Ι.Τ.F) στο Λονδίνο και παράλληλα εκπρόσωπος των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων στις Βρυξέλλες. Σε πολιτικό επίπεδο ήταν γραμματέας της ΠΑΣΚΕ Ιπταμένων της Ο.Α.

Σε τοπικό επίπεδο, υπήρξε μέλος του Σωματείου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής, μέλος του Συλλόγου Ζωόφιλων, μέλος του Πνευματικού Κέντρου, μέλος σε εθνικοτοπικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους. Υπήρξε επίσης αντιπρόεδρος των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ και έχει διατελέσει μέλος σε όλα τα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου.

Με τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου

Συνέχισε επάξια το έργο του αείμνηστου Σταύρου Κώτση με σημαντικές παρεμβάσεις σε ολόκληρη την πόλη

Επί θητείας Βασίλη Γιαννακόπουλου ολοκληρώθηκαν  2 έργα που εντάσσονται στα ευρωπαϊκά προγράμματα της κοινωνίας της πληροφορίας με Π.Υ.. 400.000€ και συγκεκριμένα

  • Για την Ηλεκτρονική Πύλη για την εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και
  • Για το Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αγίας Παρασκευής με τρία υποέργα.

Ολοκληρώθηκε το έργο για το ενοποιημένο περιβάλλον και βασικές εφαρμογές συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (G.I.S).

Ολοκληρώθηκε η παράδοση του πρώην στρατοπέδου Σπυρούδη στο Δήμο.

Δημιουργήθηκε 2ο ΚΕΠ στην πάνω περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην οδό Πελοποννήσου και λειτούργησε βάση του ΕΚΑΒ στο Δημοτικό οικόπεδο της Αγίου Ιωάννου.

Κατεδαφίστηκαν δύο αυθαίρετες κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση των 2.5 στρεμμάτων από τον Δημόκριτο προς τα νότια του νεκροταφείου. Διαμορφώθηκε και αναπλάστηκε ο χώρος μπροστά από το Νεκροταφείο και προχώρησε η θεσμική του χώρου αυτού ως χώρου πρασίνου και ανέγερσης Ναού.

Επί Δημαρχίας Γιαννακόπουλου ήρθε στην πλήρη κυριότητα του Δήμου το κληροδότημα Γιαβάσειο έπειτα από συμφωνία με τους υπόλοιπους δικαιούχους.

Συντηρήθηκαν οι παιδικές χαρές με ετήσιες εργολαβίες. Ανακατασκευάστηκε πλήρως η παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας και  έγινε  μεγάλη παρέμβαση στην παιδική χαρά της οδού Γενναδίου. Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την κατασκευή της παιδικής χαράς στις οδούς Ησιόδου και Αμαλιάδος.

Κατασκευάστηκε η πλατεία στις οδούς Φιλικής Εταιρείας και Πρεβέζης.

Συντάχθηκαν προδιαγραφές αναπλάσεων και θεσπίστηκε  κανονισμός πεζοδρομίων και  προδιαγραφές  για την κατασκευή πεζοδρόμων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας.

Υλοποιήθηκε κατασκευή  αγωγών ομβρίων, συντήρηση οδών με καθολικό ασφαλτοτάπητα (με χρηματοδότηση του ΥΠΕΧΩΔΕ επί κ. Γιώργου Σουφλιά) και ανάπλαση πεζοδρομίων σε Άγιο Ιωάννη, Τσακό, Κοντόπευκο και Πευκάκια. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής αγωγών αποχέτευσης στα Πευκάκια, ολοκληρώθηκε το δίκτυο αποχέτευσης στην περιοχή, σε ποσοστό 95%.

Επίσκεψη του υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργου Σουφλιά στο μετρό
Επίσκεψη του υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργου Σουφλιά στο μετρό

Ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση της Νομαρχίας Αθηνών ύψους 3.250.000 € το ουσιαστικότερο έργο του Τσακού, δηλαδή η  κατασκευή αγωγού ομβρίων στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου και Π. Γρηγορίου Ε, με πλήρη ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα. Ολοκληρώθηκε η μελέτη, δημοπρατήθηκε, έγινε ο απαιτούμενος προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την ανάπλαση των πεζοδρομίων των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και  Π. Γρηγορίου με παρτέρια, δημιουργία θέσεων στάθμευσης και χαμηλό φωτισμό. Συντάχτηκε η  προμελέτη  και εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, στη δράση ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ  για το έργο «Βιοκλιματική ανάπλαση και ενίσχυση αστικού πρασίνου οδών περιοχής Τσακού».

Έγινε τροποποίηση του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού σχεδίου στις οδούς Ναυπακτίας και Ρούμελης, στις οδούς Πελοποννήσου και Αγ. Λαύρας, στις οδούς Δερβενακίων και Τήνου για την δημιουργία χώρου πρασίνου.

Αποζημιώθηκε ένα μέρος της αξίας του Ο.Τ. 118 στον Τσακό και έγινε έτσι το πρώτο βήμα με προοπτική να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου.

Συντάχτηκε  προμελέτη και εξασφαλίστηκε η κατασκευή από την Νομαρχία Αθηνών του έργου  «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» με Π.Υ. 9.520.000 €, συνολικού μήκους 8.500 μ. Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση με τη Νομαρχία, το έργο δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και ακολούθησε η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών.

Ολοκληρώθηκαν τα έργα διάνοιξης οδών στα Πευκάκια με συνολικό προϋπολογισμό 2.900.000€ , όπου διανοίχτηκαν και κατασκευάστηκαν  οι οδοί:  Αγ. Βασιλείου, Αγ. Θέκλας, Κρήτης, Ασκληπιού, Ακροπόλεως, Υμηττού, Σάμου,   Φιλ. Εταιρείας, Τομπάζη, Πρεβέζης, Αγ. Τριάδος, Τυρταίου, Βοιωτίας, Φθιώτιδος, Ορχομενού,  Βικέλα, Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου, Καραγάτση, Αγ. Σαράντα, Νικ. Βρετάκου, Χρυσοβαλλάντου, Λακωνίας, Κάδμου, Αχαϊας, Πλουμπίδη, Πολυλά, Νικοπόλεως, Γκύζη, Κουβοπούλου, Κ. Παξινού.

Αγοράστηκε από το Δήμο χώρος 4,6 στρεμμάτων στην περιοχή των Μεσογείων για την μεταστέγαση των Ρομά.

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού στην κατασκευή ομβρίων

Εμπλουτίζεται ο στόλος της Καθαριότητας

Επεκτάθηκε το πρόγραμμα ανακύκλωσης με την προσθήκη ενός νέου απορριμματοφόρου και 500 νέων μπλε κάδων και με πρόγραμμα για ηλεκτρονικές και λευκές οικιακές συσκευές. Με την πύκνωση των κάδων αυξήθηκε ο όγκος των ανακυκλούμενων απορριμμάτων και η αποκομιδή γίνεται πλέον καθημερινά.

Εξασφαλίστηκε η δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο από το Υπουργείο εσωτερικών 2 νέων απορριμματοφόρων  φυσικού αερίου.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης των μηχανημάτων της καθαριότητας με Leasing. Παραδόθηκαν στο Δήμο:

2 νέα απορριμματοφόρα

1 μηχανικό σάρωθρο

1  μηχάνημα πλύσης οδών, πλατειών και πεζοδρομίων

1 κλειστό φορτηγάκι τύπου van για την δημιουργία κινητού συνεργείου επισκευών των απορριμματοφόρων και

1 λεωφορείο για τη μεταφορά προσωπικού.

Με τα νέα οχήματα και μηχανήματα βελτιώθηκε σημαντικά η αποκομιδή των απορριμμάτων, επεκτάθηκε το πρόγραμμα του οδοκαθαρισμού με μηχανικά σάρωθρα και για πρώτη φορά δημιουργήθηκε πρόγραμμα πλύσης πλατειών, οδών και πεζοδρομίων.

Σχολικές υποδομές

Κατασκευάστηκε το 5ο Γυμνάσιο στον Τσακό, ένα νέο σύγχρονο σχολείο.

Όλα τα σχολικά συγκροτήματα συντηρούνται κάθε χρόνο. Επιχορηγήθηκαν όλες οι Σχολικές Επιτροπές με το ποσό των 7.000€ τον χρόνο ώστε να μπορούν να εκτελούν μικροπαρεμβάσεις  στα σχολεία μέσα στα όρια που ορίζει ο Νόμος, πέρα από τις επιχορηγήσεις για τα λειτουργικά έξοδα των Σχολείων. Ανακαινίστηκε πλήρως  το Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου και τοποθετήθηκε ειδικό ξύλινο δάπεδο. Συντάχθηκε η προμελέτη και υποβλήθηκε πρόταση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ανέγερσης Παιδικού Σταθμού και γραφείων Κέντρου Παιδιού στην οδό Ρόδων.

Δεσμεύτηκε το ακίνητο  «Μακρή» για την δημιουργία σχολείου. Δημοπρατήθηκε  η ανακατασκευή  του πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα 5Χ5 του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου. Ανακατασκευάστηκε το προαύλιο του 4ο Γυμνασίου.

Εγκαίνια του 5ου Γυμνασίου με τον υπουργό Παιδείας, Πέτρο Ευθυμίου
Από την εφημερίδα “Περισκόπηση”

Ο Δήμαρχος Γιαννακόπουλος, τα προβληματικά μεγάλα έργα και τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν

Αγίου Ιωάννου – Ανάπλαση ιστορικού κέντρου πόλης

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση της οδού Αγίου Ιωάννου και ξεκίνησε η Βιοκλιματική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης, με στόχο τη μονοδρόμηση της οδού και με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Από την εφημερίδα “Περισκόπηση”

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και μελέτες για νέο Δημαρχείο

Ολοκληρώνεται ο πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανέγερση νέου Δημαρχείου. (θητεία 2001-2002)

Μετά την απεμπλοκή από το Σ.τ.Ε. της διαδικασίας αξιολόγησης των προσφορών, για την ανάθεση της Στατικής , Ηλεκτρομηχανολογικής και Εδαφοτεχνικής μελέτης του Νέου Δημαρχείου ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και ανατέθηκαν επί τέλους οι μελέτες αυτές.

Κατατέθηκαν οι προμελέτες (αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογικές και εδαφοτεχνική) και προωθήθηκαν για έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Φάκελος «Κολυμβητήριο»

Συμπληρώθηκε ο φάκελος και εγκρίθηκε το έργο από το Περιφερειακό Συμβούλιο των Δημόσιων Έργων με προϋπολογισμό έργου στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διαγωνισμός έγινε τον Οκτώβριο του 2007 με το σύστημα μελέτη κατασκευή και κατατέθηκαν πέντε προσφορές. Δυστυχώς δύο από τις εταιρείες προσέφυγαν στο ΣτΕ με σκοπό να αποκλείσουν τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αλλά εισέπραξαν απορριπτική απόφαση. Εξαιτίας αυτού όμως καθυστέρησε η διαδικασία.

Τα σχέδια του κολυμβητηρίου περιελάμβαναν υπόγειο χώρο στάθμευσης τουλάχιστον 40 θέσεων, δύο πισίνες εκ των οποίων μία Ολυμπιακών διαστάσεων 50 μέτρων και μία βοηθητική για εκπαίδευση και όλους τους απαραίτητους χώρους (αποδυτήρια, ντους, ντουλάπες, πάγκους) και υποδομές.

Ένας Δήμαρχος με προσωπικό ενδιαφέρον για τους πολίτες και με υπευθυνότητα για το περιβάλλον

Κοινωνική δράση

Ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος συνέχισε και προώθησε το ιδιαίτερα ευαίσθητο, χρήσιμο και αποτελεσματικό κοινωνικό πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”. Παράλληλα υλοποίησε με επιτυχία το νέο πρόγραμμα “Κοινωνική Μέριμνα” του Δήμου για τους έχοντες τη σχετική ανάγκη πολίτες της πόλης μας.

Στάθηκε με αυξημένη κοινωνική ευαισθησία και έντονο προσωπικό ενδιαφέρον δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες, διαμορφώνοντας κατάλληλα συγκεκριμένους χώρους του Δήμου για την εν γένει εξυπηρέτησή τους.

Πολιτική Προστασία

Επενδύθηκαν 400.000 € για την προστασία του Υμηττού, με την αγορά των δύο πυροσβεστικών οχημάτων και τις προσλήψεις πυροφυλάκων.

Τοποθετήθηκε δεξαμενή πυρόσβεσης και βενζινοκίνητη αντλία και έγιναν δενδροφυτεύσεις στον Λόφο Τσακού.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος και η καθιέρωση δύο λαμπρών θεσμών

Πολιτισμός

Το κτήμα Ιόλα εντάσσεται στα έργα για την Πολιτιστική Ολυμπιάδα με το Υπουργείο να αναλαμβάνει το κόστος απαλλοτρίωσης και αποκατάστασης.

Επί Δημάρχου Γιαννακόπουλου το 2008 δημιουργείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το «10ήμερο Αλέκος Κοντόπουλος» από την τότε πρόεδρο Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδη – Φλατσούση, το οποίο αποτέλεσε το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης,  με την παρουσία διάσημων ονομάτων της μουσικής και του θεάτρου έως και το 2014.

Γίνεται επίσης θεσμός η συμμετοχή του Δήμου στην Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών με 3 χορωδίες.

Αθλητισμός

Κατασκευάστηκε  ξύλινο δάπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Νότου. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή πλαστικού χλοοτάπητα το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πάρκο Κώτση και δημοπρατήθηκε η κατασκευή στίβου.

Ξεκινούν τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού που οδηγούν σε μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, πραγματοποιούνται ο «Γύρος Υγείας Αγίας Παρασκευής» με συμμετοχή αθλητών εθνικών ομάδων και ο «Ποδηλατικός Γύρος Αγίας Παρασκευής» με συμμετοχή αθλητών της Ολυμπιακής ομάδας.

Έγινε καθαρισμός και περίφραξη των  21 στρεμμάτων του Αθλητικού χώρου των Πευκακίων και διαμορφώθηκε περιμετρικός διάδρομος για τρέξιμο ή βάδισμα.

Δημοπρατήθηκε η προμήθεια και τοποθέτηση πίστας SKATE  στο πάρκο Νεαπόλεως στα σύνορα με τον Χολαργό.

Τρέχοντας για την υγεία στην οδό Αγίου Ιωάννου
Βράβευση Νίκου Γκάλη

Για τους δημότες ήταν και είναι ο δικός τους αγαπημένος «Βασίλης»

Αυτό που χαρακτήριζε τον Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο ήταν η αμεσότητα και ο κοινωνικός χαρακτήρας με τον οποίο πλησίαζε τους δημότες, ακόμα και αυτούς που δεν τον είχαν ψηφίσει. Ήταν και είναι ο «Βασίλης», ο δικός τους άνθρωπος. Εγκάρδιος, προσιτός, που δεν κρατάει κακίες.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να είναι ο ίδιος απλός και αγαπητός άνθρωπος και να συμμετέχει με πάθος στα κοινά της Αγίας Παρασκευής. Είναι παράλληλα ενεργητικός και δυναμικός πολιτικός με το βλέμμα στην ανάπτυξη της πόλης.

Το 2010 συμμετείχε εκ νέου στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης με την παράταξη «Μαζί για την Αγία Παρασκευή», αλλά έχασε το Δημαρχιακό θώκο από τον Βασίλη Ζορμπά.

Με τον πατέρα του αείμνηστο Γιάννη Γιαννακόπουλο, τη μητέρα του Μαρία και τον Κώστα Κρητικίδη

Ευχαριστίες

Ο ίδιος ο Βασίλης Γιαννακόπουλος μας μίλησε για την πορεία του στα κοινά της Αγίας Παρασκευής. Τον ευχαριστούμε για την καλή διάθεση, τον χρόνο που μας διάθεσε και το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε.

Μεγάλη υπήρξε και η συμβολή του κ. Κώστα Κρητικίδη, δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου επί Δημαρχίας Γιαννακόπουλου, για την μεγάλη βοήθεια στον τεχνικό τομέα και τον τομέα των υποδομών.

Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Περισκόπηση» που δραστηριοποιούνταν στην Αγία Παρασκευή, κ. Φίλιππο Λέντζη, για το υλικό που μας πρόσφερε μέσα από το αρχείο της εφημερίδας του.

Σαφώς υπήρχαν πολλά ακόμη να γράψουμε και να αναλύσουμε. Κάποια από αυτά είναι ήδη γνωστά, δημοσιευμένα και υπάρχουν στο αρχείο του aparaskevi-images.gr όπου μπορείτε να τα αναζητήσετε.

Η πολιτική πορεία του κ. Γιαννακόπουλου συνεχίζεται και πιθανόν στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε το υλικό με την προσφορά του στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής

Προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αγίας Παρασκευής
Προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα:

Υ.Γ. Το υλικό που δημοσιεύεται αποτελεί αυστηρά ιδιοκτησία του aparaskevi-images.gr. Σε περίπτωση που κάποιος/οι επιθυμούν να αναδημοσιεύσουν ολόκληρο ή τμήμα του είναι υποχρεωμένος/οι να αναφέρουν ευανάγνωστα την πηγή. Σε περίπτωση χρήσης του υλικού με οικονομικό όφελος θα πρέπει να ζητηθεί η έγγραφη άδεια της εταιρείας SmartiT, ιδιοκτήτριας του aparaskevi-images.gr. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν άμεσα νομικές διαδικασίες.