Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής με θέμα τους νέους και την πολιτική.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου εκδήλωση στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγίας Παρασκευής της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα τους νέους και την πολιτική.

Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Νίκος Ρωμανός, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Δέρβος, Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σούλης, Αντιπρόεδρος Β3 Νομαρχιακής Οργάνωσης Αθηνών και Οικονομολόγος.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσθένης Κόλλιας, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής, φοιτητής Οικονομικών Επιστημών.

Ο κ. Δέρβος αναφέρθηκε στους παράγοντες που έχουν κρατήσει τους νέους μακριά από την πολιτική, ενώ ειδική μνεία έκανε στην σημασία των υγιών πολιτικών νεολαιών στην παραγωγή αξιόλογων πολιτικών στελεχών.

Ο κ. Ρωμανός έδωσε έμφαση στη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) για τη δημοκρατία και τη συμμετοχή, για τους παράγοντες που τον ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με την ενεργό πολιτική, αλλά και για την ανάγκη συστράτευσης όλων στο δρόμο προς τις εκλογές.

Ο κ. Σούλης επικεντρώθηκε στην σημασία που έχει η στήριξη της ομογένειας στην πατρίδα μας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος Έλληνας που θέλει να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και τους ομιλητές.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Αγίας Παρασκευής, κ. Ιωάννης Καραγιαννάκης,ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Γούλας και ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής, κ. Θάνος Παναγιώτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Άγις Δήγκας, Υπεύθυνος Οργανώσεων Λεκανοπεδίου Αττικής ΟΝΝΕΔ, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και Γιώργος Οικονόμου, Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής, Ιωάννης Σιδέρης, Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Λογοθέτης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος και Σπύρος Παπασπύρος, πρ.Δημοτικός Σύμβουλος.