Εντυπωσιακή εκδήλωση του Βασίλη Γιαννακόπουλου στο ξεκίνημα για την Περιφέρεια Βορείου Τομέα

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έδωσε για μια ακόμα φορά το στίγμα του στην πόλη της Αγίας Παρασκευής. Με την συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» την Κυριακή 9/12/2018, απέδειξε ότι η πολιτική δυναμική του εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζενίθ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα υποδέχθηκε, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, σπουδαία πολιτικά ονόματα όπως ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό. Ο κ. Γιαννακόπουλος θα δοκιμαστεί στον περιφερειακό στίβο στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος παραβρέθηκε και επισημοποίησε το γεγονός.

Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος Περιφερειάρχης
Α. Λοβέρδος, Γ. Σγουρός, Θ. Θεοχαρόπουλος

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι

Μιλτιάδης Καρπέτας, δήμαρχος Μεταμόρφωσης

Σωτήρης Μεθενίτης, δήμαρχος Μαρκόπουλου

Γεώργιος Θωμάς, υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου

Παναγιώτης Ιωάννου, υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης

Παναγιώτης Μανούρης,  υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Αλεξάνδρα Σαγρή, υποψήφια στο Βόρειο Τομέα

Στάθης Κούλης, πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων και νυν υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας και

Βασίλης Ζορμπάς, πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος επισήμανε πως ο Γιάννης Σγουρός ήταν εκείνος που όταν ήταν Περιφερειάρχης και ο κ. Ζορμπάς Δήμαρχος, παρότι ανήκαν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που του ενέκρινε χρηματοδότηση για δύο μεγάλα έργα και για τον ποδηλατόδρομο και την ανάπλαση του Κοντοπεύκου. Στο Βασίλη Γιαννακόπουλο ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία του στην Περιφέρεια.

Αυτό που τονίστηκε αρκούντως από τους ομιλητές ήταν ότι χρειάζεται κινητοποίηση και αγώνας για την επιτυχία της παράταξης του κ. Σγουρού και αυτός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Έδωσαν τα εύσημα στον Βασίλη Γιαννακόπουλου, εξήραν την πετυχημένη αυτοδιοικητική του πορεία στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, φάνηκαν εντυπωσιασμένοι από το πλήθος που συγκέντρωσε στην εκδήλωση και μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Σγουρός, αν ο κ. Γιαννακόπουλος κάνει ακόμα 20 τέτοιες συγκεντρώσεις έχουν κερδίσει την Περιφέρεια.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος φανερά συγκινημένος από την τιμή που του απέδωσαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην συνεργάτες του και για το έργο που επιτέλεσε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Τόνισε την ανάγκη συμμετοχής και παρουσίας όλων ώστε να υπάρξει μέλλον. Μίλησε για έντιμο αγωνιστή και υπέροχο άνθρωπο με αξίες, αναφερόμενος στον Γιάννη Σγουρό, συμπληρώνοντας ότι ως Περιφερειάρχης είχε υποστηρίξει σημαντικά την Αγία Παρασκευή. Σημαντικός και για το Βασίλη Γιαννακόπουλο είναι ο προεκλογικός αγώνας  ώστε να επιτευχθεί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Όπως χαρακτηριστικά είπε «οι πολίτες της Αττικής αξίζουν μια καλύτερη διοίκηση που θα νοιάζεται για τα προβλήματά τους» και ότι «η παρουσία του Γιάννη Σγουρού αποτελεί εχέγγυο για μια ορθή και αποτελεσματική διοίκηση που θα είναι παρούσα στα δύσκολα».

Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Σγουρός στον κοινό αγώνα

Γεγονός είναι πως η εκδήλωση υπήρξε διαπαραταξιακή. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, τα αυτοδιοικητικά στελέχη και υποψήφιοι δήμαρχοι  Κώστας Κρητικίδης που συνεχίζει επικεφαλής στην παράταξη από την οποία αποχώρησε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Μυλωνάκης (Αλλάζουμε), Κώστας Τσιαμπάς (Όραμα) κ.α.. Επίσης ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σιδέρης, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, οι ιερείς π. Σταύρος Τρικαλιώτης (Αγ. Ανάργυροι) και π. Νικόλαος Σιάτος (προφ. Ηλίας), η τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη, και πλήθος πολιτών.