Τεράστια η κοινωνική προσφορά σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα στην «Κιβωτό του Κόσμου» από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξ/κων Αν. Αττικής

“Οι Έφεδροι Αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού (Holargos BC) συγκεντρώνοντας είδη ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου”

 Η 13η αγωνιστική της Betshop Basket League 2018-19 είχε για την ομάδα μπάσκετ του Χολαργού (Holargos BC) εκτός από αγωνιστικό και πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ συγκεντρώνοντας είδη ανάγκης για καλό σκοπό!

Ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού αρκετά μέλη του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, υπό τον Πρόεδρό του Θεόδωρο Μπριάνη, τον Γ.Γραμματέα Γεώργιο Μιχαήλ και το μέλος του Δ.Σ. Λουκά Ρίζο, βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο “Αντώνης Τρίτσης”, το Σάββατο 12-01-2019, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε είδη ανάγκης (χαρτικά, τρόφιμα κ.ο.κ.).

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι μία μεγάλη οικογένεια και ένας οργανισμός προστασίας μητέρας και παιδιού. Ιδρύθηκε πριν από είκοσι χρόνια μέσα από την αγωνία του πατρός Αντωνίου Παπανικολάου για τα παιδιά του Κολωνού που διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο να μπλέξουν στην παραβατικότητα που εκείνη την εποχή βρισκόταν σε έξαρση.

Σήμερα, μετά είκοσι χρόνια, στηρίζει 600 παιδιά στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Ανοιξη, την Πωγωγιανή, την Κόνιτσα, τον Βόλο και την Χίο. Παράλληλα στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες, κυρίως μονογονεϊκές, μέσα από τα πολλά προγράμματά της.