Βαφτίζουν “έκτακτη” μια συνεδρίαση που έχουν ζητήσει εγγράφως οι Αλλάζουμε από τις 31-1-2019!


«Εκτάκτως» φέρνει για συζήτηση, σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος, θέμα για το πάρκινγκ στο σταθμό ΜΕΤΡΟ της Δουκίσσης Πλακεντίας. Τώρα πώς έγινε «έκτακτο» ένα θέμα που είναι γνωστό πάρα πολύ καιρό και μάλιστα οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», έχουν ζητήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ να συζητηθεί, μόνο ο δήμαρχος το ξέρει.

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος «σιχαίνεται» να έχουν άλλοι τις πρωτοβουλίες. Έτσι έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζήτησαν εγγράφως να συζητηθεί το θέμα των Δημοτικών Τελών και ο δήμαρχος το έφεραν σαν δικό του.

Βέβαια, μάλλον για να καλύψει το «έκτακτο», ο δήμαρχος δικαιολογεί την πρόσκληση για συζήτηση επειδή «προέκυψαν εξελίξεις». Θα δούμε ποιες είναι αυτές, όταν γίνει το Συμβούλιο. Να σημειώσουμε, ότι μέχρι τώρα δεν έχει σταλεί κάποια εισήγηση στους δημοτικούς συμβούλους. Απορούμε πώς αυτή η δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ξανά την ψήφο των δημοτών.

Πώς θα επιδιώξει και θα καταφέρει τη συνεννόηση και τη συναίνεση αν εκλεγεί, αφού τώρα που διοικεί δεν δείχνει κάτι τέτοιο; Το αντίθετο μάλιστα, δείχνει μια αλαζονεία και μια υποτίμηση στην αντιπολίτευση πρωτόγνωρη για την πόλη. Τι θ΄αλλάξει μετά το Μάιο;

Τα υπόλοιπα, μετά το σημερινό Συμβούλιο.

*****

Το αίτημα του δημοτικού συνδυασμού “Αλλάζουμε” από τις 31-1-2019 για τα πάρκινγκ του Μετρό και η αίτηση με την οποία πέντε (5) δημοτικές παρατάξεις ζητούσαν σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για τα δημοτικά Τέλη.


Η σημερινή πρόσκληση για την “έκτακτη” συνεδρίαση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρακτ.: 6/ 2019
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ. 4039/08-02-2019
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
& ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Πληροφορίες: E. Πατσού
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213-2004-616
E-mail: dimotiko.symboulio@agiaparaskevi.gr


ΠΡΟΣ
τους Δημοτικούς Συμβούλους

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/10 σας προσκαλώ να προσέλθετε σε Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) στις 08-02-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 04.00μ.μ. με θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του χώρου Parking στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος).

Η Συνεδρίαση κρίνεται έκτακτη λόγω εξελίξεων του συγκεκριμένου θέματος

Κοινοποίηση Αγία Παρασκευή 08-02-2019
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΣ