ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Κάτι νέο ανθίζει στην Αγία Παρασκευή

Μια μικρή κίνηση από όλους μας, ας είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή

Μια διαφορετική προσέγγιση από τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε»

Διαφορετική και πρωτότυπη είναι η πρώτη μαζική επικοινωνία της δημοτικής μας παράταξης με τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.

Στα σπίτια όλων των συμπολιτών μας βρίσκεται ήδη το έντυπό μας, που περιέχει και σπόρους του αγριολούλουδου καλέντουλας, τους οποίους παρακινούμε κάθε μία και κάθε έναν να φυτέψει στον κήπο ή σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι του.

Για να αλλάξει η Αγία Παρασκευή χρειάζεται να γίνουν πολλά.

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός, μικρά και μεγάλα έργα, διαφορετικές προτεραιότητες, δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.

Στην Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» ολοκληρώνουμε και θα σας παρουσιάσουμε σύντομα και αναλυτικά συγκεκριμένες προτάσεις για μια πόλη έξυπνη και έναν Δήμο λειτουργικό, που υπηρετεί τους κατοίκους του.

Αποφασίσαμε να αρχίσουμε με κάτι απλό. Κάνοντας πιο όμορφο τον κήπο ή το μπαλκόνι μας. Μια μικρή κίνηση από όλους μας, ας είναι το πρώτο, συμβολικό, βήμα για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

«Ζητάμε τη συμμετοχή όλων στην προσπάθειά μας», δηλώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και προσθέτει: «Ζητάμε οι συμπολίτες μας να γίνουν πρωταγωνιστές, για να φέρουμε την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή».