Νέο στέλεχος με την “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” Η Γιάννα Αναστασιάδου

Με χαρά ανακοινώνω την συμμετοχή της Γιάννας Αναστασιάδου, ως υποψηφίαςδημοτικής συμβούλου, στις εκλογές του Μαΐου με την δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Η Γιάννα Αναστασιάδου ήταν δίπλα μας από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας μέχρι τώρα, συντονίζοντας και προσφέροντας εθελοντικά υπηρεσίες στο Γραφείο Τύπου. Διακρίνεται για την προθυμία, την ακεραιότητα, το ήθος και την επαγγελματική της ευσυνειδησία. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είμαι βέβαιος ότι μπορεί να προσφέρει στα κοινά και στο Δήμο μας.

                                                                                           Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Γιάννα Αναστασιάδου έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σοφές οι ρήσεις του λαού…σοφό και το «όποιος ψάχνει βρίσκει»…Κάπως έτσι «συνάντησα» τον  Γιώργο Οικονόμου. Ψάχνοντας και ρωτώντας για το αν η νέα υποψηφιότητα στην πόλη μας θα μπορούσε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον για την αυτοδιοικητική σκηνή.  Διάβασα το βιογραφικό του,την επαγγελματική του πορεία και εντυπωσιάστηκα. Και έτσι ξεκίνησε ο κοινός μας αγώνας… Μόνο που όταν τον γνώρισα καλύτερα,ανακάλυψα πως από αυτά που είχα διαβάσειέλειπαν τα «δυναμικός, οργανωτικός, με πείσμα και επιμονή,ακούραστος,άνθρωπος που ξέρει ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσει». Και θυμήθηκα πάλι το γνωστό…» «αν δεν ξέρεις που να πας δεν υπάρχει δρόμος να σε πάει»!!

Αγαπώ την πόλη μου, αγαπώ τους ανθρώπους της, αγαπώ την ποιότητα ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Θέλω μια πόλη που να αγαπάει τους κατοίκους της, να κάνει πιο εύκολη τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα. Μια πόλη που θα μπορώ να παρκάρω, να περπατήσω,να κινηθώ, να την απολαύσω με ασφάλεια και όμορφη διάθεση. Θέλω στο τιμόνι άνθρωπο με τεχνογνωσία,θέληση, εντιμότητα.

Θέλω ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Καλό μας αγώνα λοιπόν και ευχαριστώ για την τιμή να είμαι στη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Πατέραςτης ήταν ο Μίμης Αναστασιάδης,ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Ενόπλων. Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, Γενικός Γραμματέαςτου Πανελληνίου Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου για 20 χρόνια,από τους δημιουργούς της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου 1ης κατηγορίας στη χώρα μαςπου με τις ιδέες  και τις πρωτοβουλίες του αναβάθμισε το ρόλο του προπονητή μέσα κι έξω από τα γήπεδα, οργανώνοντας ευρωπαϊκά σεμινάρια όπου δίδασκαν κορυφαίοι προπονητές της UEFA και της FIFA.

Η μητέρα της,λάτρης της τέχνης, ασχολήθηκε 55 χρόνια με πίνακες ζωγραφικήςτα τελευταία 35 στην πόλη μας.

Σπούδασεπολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια δημοσιογραφία. Εργάστηκε30 χρόνια στην ΕΡΤ, συνεργάστηκε με το ΡΙΚ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ) ως δημοσιογράφος και ως παρουσιάστρια και έχει στο ενεργητικό της εκπομπές, ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ και πολυάριθμες ζωντανές παρουσιάσεις. Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» ήταν σταθμός στην επαγγελματική της πορεία. Γνώρισε κάθε γωνιάτης χώρας και έκανε φίλους παντού. Όμως το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε είναι οι γιοί της. Ο Γρηγόρης,απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού του ΠΑΠΕΙ και ο Δημήτρης, απόφοιτος του Μαθηματικού του ΕΚΠΑ.

Σύζυγος της είναι ο οδοντίατρος Ανδρέας Γούλιας, που γνώρισε την πόλη μας τα τελευταία 6 χρόνια, την αγάπησε και δραστηριοποιείται πια εδώ επαγγελματικά.

Της αρέσουν τα ταξίδια, το θέατρο,η όπερα και ο χορός.