Σύλλογος Κοντοπέυκου: ‘Όχι άλλη υποβάθμιση στην περιοχή μας Όχι άλλη επιβάρυνση στην τσέπη μας

Ο Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπέυκου-Παραδείσου-Πευκακίων   Αγ. Παρασκευής, διεξήγαγε στις 17.02.2019 την προγραμματισμένη εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση, για τον απολογισμό των δράσεων, καθώς και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με την συμμετοχή νέων, ενεργών κατοίκων της γειτονιάς μας, προσθέτει αγωνιστικότητα, εμπλουτισμένο με νέες οπτικές στα διαπιστωμένα προβλήματα στης περιοχής μας, αλλά και στα καινούρια που απαιτούν νέες δυναμικές  κινητοποιήσεις.

 Με τους συμμετέχοντες στην ΓΣ, υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων στα θέματα του απολογισμού των δράσεων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σχεδιασμό νέου πεδίου διεκδικήσεων, για την αντιμετώπιση των νέων επιβαρυντικών  συνθηκών που δημιουργούνται από την ιδιωτικοποίηση του  πάρκινγκ  του ΜΕΤΡΟ επί αντιτίμου και ανέγερση κτιρίου ( 6.000 τμ ) για να στεγάσει τις διοικητικές της ανάγκες, των 400 υπαλλήλων και όλων των πελατών που εξυπηρετεί.

  Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την ενεργή παρουσία σας, βοηθάτε στην ισχυροποίηση της υπόστασης του Συλλόγου μας, που επί σειρά ετών παλεύει και διεκδικεί από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή και την  πολιτεία, να βελτιώσει  τις αιτίες που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά μας, αλλά και να υιοθετήσει στα προγράμματά της προτάσεις  μας από  τα οράματα που έχουμε, για την πόλη μας, για την ζωή που μας αξίζει να ζούμε και να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

   Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών, που με την ψήφο σας για άλλη μια διετία μας αναθέσατε, σας υποσχόμαστε να είμαστε διαθέσιμοι και αγωνιστικοί.

   Η ενεργή παρουσία σας όμως, είναι το δεύτερο συστατικό για την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.

   Η Γενική Συνέλευση έληξε με την έγκριση  ψηφίσματος διαμαρτυρίας, που καταγγέλλει τις προαναφερόμενες ενέργειες της Αττικό ΜΕΤΡΟ, το οποίο  υπογράφτηκε από τους παρευρισκόμενους και συνεχίζει να κυκλοφορεί στους γείτονές μας για συλλογή όσο περισσοτέρων υπογραφών γίνεται.

     Το ψήφισμα αυτό, θα αξιοποιηθεί ως δυναμική διαμαρτυρίας, να ανατρέψουμε τα σχέδια της Αττικό ΜΕΤΡΟ.

Είναι φανερό πως αυτές οι δυο ενέργειες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, θα επιφέρουν μια ακόμα μεγαλύτερη  επιβάρυνση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου, με αύξηση της θερμοκρασίας και των επικίνδυνων – καρκινογόνων ατμοσφαιρικών ρύπων.

ΟΧΙ άλλη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ στην περιοχή μας

Επισυνάπτεται για ενημέρωσή σας, το σχήμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το Ψήφισμα διαμαρτυρίας.


Βούλα Κουτσογιάννη
ΠρόεδροςΠεριβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου
Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων
Αγ.Παρασκευής
τηλ: 6936007035