Οι «Αλλάζουμε» επισκέφθηκαν τα Πευκάκια και κατέγραψαν τα προβλήματα της περιοχής

Γ. Μυλωνάκης: Η Αγία Παρασκευή πρέπει να λειτουργήσει με ευρύτερο και ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο

Στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής βρέθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου πολυμελής ομάδα της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», συνομιλώντας με εκπροσώπους του τοπικού συλλόγου και κατοίκους της περιοχής.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Χατζηανδρέου, Ελισάβετ Πετσατώδη και Μαρία Ρεμπούτσικα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Πέτρο Διακογιάννη, Βασίλη Κάκκο και Ορέστη Κύρτση, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Φυσιολατρικού Συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση», Χρήστο Λαμπρινάκη και τη γραμματέα, Μαρίνα Καλατζάκη και ενημερώθηκε για μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως το Αθλητικό Κέντρο, το κυκλοφοριακό και η καθαριότητα.

 Από την πλευρά του, ο κ. Μυλωνάκης ανέπτυξε τις βασικές θέσεις της παράταξης, αλλά και τη γενικότερη αντίληψη που έχει περί ολιστικής πόλης.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για την αναγκαιότητα δημιουργίας ήπιων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή, ώστε να προστατευθεί ο περιβαλλοντικός και πολεοδομικός ιστός της. «Δεν χρειαζόμαστε εγκαταστάσεις υπερτοπικού χαρακτήρα, αλλά τέτοιες που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης.

Πρόσθεσε δε, ότι το Αθλητικό Κέντρο θα πρέπει να είναι βιώσιμο, ώστε να μην επιβαρύνει τη λειτουργία του Δήμου, ενώ τόνισε ότι τα Πευκάκια θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο, ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο, που να αφορά όλη την Αγία Παρασκευή.

Μετά την περιοδεία στην περιοχή, ο κ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να γυρνάμε γειτονιά-γειτονιά όλον τον Δήμο, καταγράφοντας τα παράπονα, τα προβλήματα, αλλά και τις προτάσεις των συνδημοτών μας. Πρόκειται για περιοδείες ουσίας, αφού μέσα από αυτές συμπληρώνεται το προεκλογικό πρόγραμμά μας, που θα εφαρμόσουμε από την 1η Σεπτεμβρίου για να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή».