Γ. Μυλωνάκης: Πολιτισμός και Αθλητισμός στην Αγία Παρασκευή πρέπει και θα μπουν σε νέες βάσεις

Συνάντηση κλιμακίου της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» με τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ

Τους εργαζόμενους του νομικού προσώπου Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) συνάντησε κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στο Αθλητικό Κέντρο του Νότου, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στις υπηρεσίες του Δήμου.

Την ομάδα των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» αποτελούσαν ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Χατζηανδρέου και Μαρία Ρεμπούτσικα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μπομπόνης, Πέτρος Διακογιάννης, Τάνια Νικολούλια, Καίτη Βιδάλη και Ορέστης Κύρτσης.

Τα στελέχη της παράταξης μίλησαν με τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για ζητήματα λειτουργίας και διαχείρισης του Οργανισμού και τους εξέθεσαν τις κακές συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε αυτόν. Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του ΠΑΟΔΑΠ, ώστε και το περιβάλλον εργασίας να αλλάξει ριζικά και οι υπηρεσίες που παρέχει προς τους δημότες να αναβαθμισθούν ουσιαστικά.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Ως πρώην πρόεδρος του Οργανισμού είναι φυσικό να έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σε ό,τι αφορά τα θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Δήμο μας. Δεν μπορώ να κρύψω ότι, μετά την ενημέρωση από τους εργαζόμενους, αυξήθηκε ακόμη περισσότερο ο προβληματισμός και η ανησυχία μου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, λόγω της απαξίωσης που επιδεικνύει η διοίκηση του δημάρχου Γ. Σταθόπουλου, όχι μόνο προς τον ΠΑΟΔΑΠ, αλλά και προς το Ωδείο και τα Εργαστήρια Τέχνης.

Αυτή η εικόνα πρέπει και θα αλλάξει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Η δημοτική παράταξη “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” θα θέσει ως πρώτιστη προτεραιότητά της την αναβάθμιση των προγραμμάτων αθλητισμού και πολιτισμού, προχωρώντας στη δημιουργία ενός φορέα και για τους δύο τομείς».