«Βούλιαξε» ο Δημόκριτος στην ομιλία του Γιώργου Οικονόμου (VD)

Στην κατάμεστη αίθουσα χωρητικότητας 420 ατόμων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, που δεν χώρεσε περίπου άλλους 300 συμπολίτες μας οι οποίοι παρακολούθησαν την τελετή είτε όρθιοι στην αίθουσα είτε από το φουαγιέ, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου, παρουσίασε το αναλυτικό του πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Τη μεγάλη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Κρις Σπύρου, οι πρώην δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Αντώνης Σιδέρης και Βασίλης Γιαννακόπουλος, η πρώην βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και κάτοικος Αγίας Παρασκευής Ελευθερία Μπερνιδάκη- Άλντους, ο αντιπρόεδρος του ΔΣΑ Θέμης Σοφός, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Γιάννης Παπαθανασίου (πρ. Υπουργός Οικονομικών), Μανώλης Γραφάκος, Νίκος Κωστόπουλος, Ζωή Ράπτη, Ιωάννα Καλαντζάκου, Βασίλης Ξυπολυτάς, και Φώτης Καρύδας, η υποψήφια βουλευτής Άρτας της ΝΔ Εύη Καραμπίνα, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Μελάς και Λυδία Μουζάκα, πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και πλήθος κόσμου.

Ξεχώρισε η παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων και προέδρου του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», Παναγιώτη Βαβουγυιού.

«Με τον Γιώργο Οικονόμου, η Αγία Παρασκευή μπορεί και πρέπει να αλλάξει σελίδα» είπε μεταξύ άλλων καταχειροκροτούμενος ο Γιώργος Πατούλης.

«Η επόμενη κυβέρνηση χρειάζεται στην Αυτοδιοίκηση έντιμα, άφθαρτα και ικανά στελέχη» ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας.

«Η παρουσία του Γιώργου Οικονόμου στη θέση το δημάρχου αποτελεί την καλύτερη προοπτική για την πόλη» υπογράμμισε στον δικό του χαιρετισμό ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.

«Είστε οι περισσότεροι, είστε οι καλύτεροι. Βγείτε στο δρόμο να κερδίσετε τους πολίτες» υποστήριξε ο γνωστός Δημοκρατικός πολιτικός της αμερικανικής Ομογένειας, Κρις Σπύρου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Οικονόμου εκφώνησε την ομιλία του, η οποία διακοπτόταν συνεχώς από τα ένθερμα και παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού.

Μετά το τέλος της ομιλίας και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, ο Γιώργος Οικονόμου και τα στελέχη του μίλησαν για πολλή ώρα με το ακροατήριο στο φουαγιέ του «Δημόκριτου». Η βραδιά που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε κλίμα θριάμβου και μεγάλης αισιοδοξίας.


ΝΕΑ ΑΡΧΗ | Εκδήλωση παρουσίασης (Χαιρετισμοί επισήμων)

(αναμένονται και άλλα βίντεο από την εκδήλωση του δημοτικού συνδυασμού την Κυριακή 7-4-2019)