Μεγάλη Παρασκευή- Ο ΣΥΡΙΖΑ “σταυρώνει” το Σταθόπουλο στην Αγία Παρασκευή

Λιτανεία και κήρυγμα, Μ. Παρασκευή, στην Αγία Παρασκευή…

e-mail αναγνώστη

Απόψε, Μ. Παρασκευή, στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής μετά τη λιτάνευση του επιταφίου, ο αρχιμανδρίτης επικεφαλής του Ναού έκανε κήρυγμα. 
Είναι ο πρώτος…
διάκονος του αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, που αν θυμάστε, από διάκονος χειροτονήθηκε κατ’ ευθείαν σε αρχιμανδρίτη από τον μακαριστό. Πρόκειται για πνευματικό του τέκνον. Ολα του τα κηρύγματα ξεχειλίζουν από αντικομουνιστικό φανατισμό. 
Απόψε όμως το παράκανε. Μετά τη λιτανεία βγάζοντας λόγο από τα σκαλοπάτια του ναού, παρουσία μάλιστα και της Φ. Γεννηματά, το πήγε από δω, το πήγε από κει άρχισε την αντικυβερνητική προπαγάνδα λέγοντας …” είδατε τι έγινε με τη Μακεδονία” προκαλώντας τον κόσμο να χειροκροτήσει. Από την κατάμεστη πλατεία ακούστηκαν 40 – 50 το πολύ χειροκροτήματα. 
Κάποιος όμως πρέπει να βάλει στη θέση του αυτόν το παπά. Το περίεργο είναι ότι ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής που προέρχεται και στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στέκεται δίπλα του, στη διάρκεια της λιτανείας συνομιλεί και αστειεύεται μαζί του και κάνει πως δεν ακούει το αντικομουνιστικό και αντικυβερνητικό του παραλήρημα.  

Μ. Π.

Πηγή: nonews-news.blogspot.com