Κώστας Τσιαμπάς: Υπερβολές και διαστρέβλωση της αλήθειας για το “Μπαρμπίκα” από τη δημοτική Αρχή

Μετά το κυνήγι λέγονται μεγάλες υπερβολές και πολλά ψέματα. 
Πριν τις εκλογές λέγονται υπερβολικά ψέματα και πολλά θα. Και να θέλει κανείς να ” αγιάσει” δεν τον αφήνουν. 
Το σημερινό θέμα αφορά τις υπερβολές και την διαστρέβλωση της αλήθειας για το σχολικό συγκρότημα ΜΠΑΡΜΠΙΚΑ το οποίο η διοίκηση του Δήμου υιοθετώντας την τακτική της προπαγάνδας το παρουσιάζει ως μεγάλο επίτευγμά της . 


Αναγκαστικά για την αλήθεια θα αναφερθώ στα γεγονότα διαχρονικά: 
– Η κατασκευή του έργου άρχισε το 2007 . 
– Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ΟΣΚ, σήμερα κτιριακές υποδομές (ΚΤΥΠ) και της εταιρείας ΑΛΚΥΩΝ ΑΤΕ και η συμφωνία το 2007 .
– Συνολικά ο ανάδοχος πληρώθηκε για εργασίες 23 λογαριασμούς .
– Στη συνέχεια η εταιρεία εγκατέλειψε το έργο, και άρχισαν οι δικαστικές διαδικασίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 8/10/2013 , αποδεσμεύοντας το έργο για να συνεχισθεί με άλλον ανάδοχο. 
– Ο νέος διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο, με την ίδια μελέτη και άδεια έγινε στις 12/7/2016, καθυστερήσατε δηλαδή 23 μήνες.
Το έργο ολοκληρώθηκε για να συνεχισθεί το πρόγραμμα κατασκευών των ΚΤΥΠ Κύριε Σταθόπουλε και όχι γιατί το προκαλέσατε εσείς. Εάν είχατε την δυνατότητα αυτή τότε πρέπει να απολογηθείτε διότι καθυστερήσατε 23 μήνες και όχι να το επικαλείσθε και να πανηγυρίζετε με την γνωστή μέθοδο της αριστερής προπαγάνδας. Και παρακαλώ να ενημερώσετε εάν έχει εκδοθεί άδεια πυρασφάλειας και εάν όχι γιατί λειτουργείτε το σχολείο.
-Εάν το σχολείο προσφέρει την προβλεπόμενη εκπαίδευση στους μαθητές καθότι ηλεκτροδοτείται ακόμη με το εργοταξιακό ρεύμα και όχι με μέση τάση.
– Το καλώδιο που συνδέει τη ΔΕΗ με τον κεντρικό πίνακα είναι ακόμη ανεπτυγμένο υπαίθρια εγκυμονώντας κίνδυνο ατυχήματος.
– Σε επόμενο άρθρο μου θα ενημερώσω τους δημότες για τις πιστώσεις που διατέθηκαν διαχρονικά για τα σχολεία. ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ προεκλογικά. Είμαι στη διάθεσή σας εάν αμφισβητείτε τα παραπάνω στοιχεία.