Το ψηφοδέλτιο των «Αλλάζουμε»

Μια δυναμική, πολυσυλλεκτική, ομάδα ενεργών πολιτών, συγκροτεί το πλήρες ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε που κατατέθηκε χθες επισήμως στο αρμόδιο Πρωτοδικείο.

Το ψηφοδέλτιο καλύπτει γεωγραφικά όλες τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, περιλαμβάνει 43% γυναίκες και 57% άνδρες, ενώ το 33% των υποψηφίων είναι κάτω των 40 ετών και το 64% κάτω των πενήντα ετών. Από πλευράς απασχόλησης, εκπροσωπούνται 24 διαφορετικές κατηγορίες επαγγελμάτων,  με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους (23%), τους ελεύθερους επαγγελματίες (14%) και τους εκπαιδευτικούς (11%), να έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

«Είναι για εμένα μεγάλη τιμή να είμαι πρώτος μεταξύ ίσων σε ένα τόσο ισχυρό ψηφοδέλτιο», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης. «Η ομάδα μας αποτελείται από άξιους και ικανούς δημότες, με έντονη κοινωνική παρουσία και επαγγελματική δράση, με ιδέες, με διάθεση για προσφορά, πάνω απ’  όλα με ξεκάθαρη βούληση να γίνουν οι ίδιοι η αλλαγή που ζητάμε για την πόλη μας και τη ζωή μας. Είμαστε μια ομάδα που συνθέτει αρμονικά την εμπειρία και τη γνώση όσων ήδη μετέχουν στα κοινά, με τον ενθουσιασμό και τις νέες ιδέες όσων συμμετέχουν για πρώτη φορά. Μια ομάδα που προσφέρει ρεαλιστικές λύσεις, χωρίς μεγάλα, ψεύτικα λόγια. Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα είμαστε αρεστοί. Με αυτή την ομάδα άξιων συνεργατών και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή».