Βασίλης Γιαννακόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος – Σε επικοινωνία με τους πολίτες

Πρώην Στρατόπεδο σήμερα πάρκο Σταύρος Κώτσης

Ένας χώρος 40 στρεμμάτων αποκτήθηκε από τον Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο και παραδόθηκε στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Η πρώτη δραστηριότητα που μεταφέρθηκε ήταν τα Εργαστήρια Τέχνης. Το Πέτρινο διαμορφώθηκε με έξοδα του Δήμου και παραχωρείται σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου. Πολύ ωραίες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα όπως οι εκθέσεις οι παρουσιάσεις βιβλίων. Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται μαθήματα Μπριτζ. Στον χώρο φιλοξενείται και η κινηματογραφική λέσχη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

«Όλες αυτές οι πολύ ωραίες δράσεις αποδεικνύουν, ότι άξιζαν οι αγώνες που είχαμε δώσει επί Δημαρχίας μου για να παραδώσουμε το πρώην στρατόπεδο στους πολίτες», δήλωσε ο υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Ρύθμιση χρεών

Στη στήριξη και τη συμβολή στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων συμβάλει το Νομοσχέδιο για την ρύθμιση των χρεών με τις 120 δόσεις. Ένα θέμα που ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες και της πόλης μας και περιμένουν επίλυση. «Θεωρούμε ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην ψήφιση του»,  δήλωσε ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Σκοπιανό / Μακεδονικό

Ένα εθνικό θέμα που δίχασε τον ελληνικό λαό. Τι ακριβώς θέλουν οι πολίτες για το Μακεδονικό/Σκοπιανό ζήτημα?

// Ένα δημοψήφισμα όπως έκανε και η γειτονική μας χώρα θα έλυνε όλα τα ζητήματα εξαρχής //

 Χωρίς να πληγώσει και να διχάσει τους Έλληνες.

Συνάντηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής με τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Βασίλη Γιαννακόπουλο

Μας τίμησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννήματα με την παρουσία της στην πόλη μας την Μ. Παρασκευή στην περιφορά του Επιταφίου. Η Προέδρος μετα από συνεννόηση με τον κ. Γιαννακόπουλο εκκλησιάστηκε στην Αγία Παρασκευή και στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον κ Γιαννακόπουλο, τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη και τον Κώστα Κρητικίδη, δημοτικό σύμβουλο.

// Να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο κυρία Φώφη Γεννηματά για την επίσκεψή της στο προάστιο μας για τον εορτασμό του Πάσχα //

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γιαννακόπουλος αναγνωρίζει τον ρόλο των τοπικών εντύπων δηλώνοντας:

«Οι τοπικές εφημερίδες και τα site πετυχαίνουν μεγάλα ποσοστά αναγνωσιμότητας. Βρίσκονται πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία. Βρίσκονται πολύ κοντά στον πολίτη και στην γειτονιά του.

Οι αιρετοί σε όποια θέση και αν βρεθούν οφείλουν να τα στηρίζουν γιατί είναι το μοναδικό βήμα επικοινωνίας με τους δημότες».