Η Μαρία Βε υποψήφια πρόεδρος στις εκλογές της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας

909

«Ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μάιου 2018 και με γνώμονα την ξεκάθαρη πρόθεση της παράταξης για άμεση δημοκρατία αλλά και τη διανομή ξεκάθαρων ρόλων σε τοπικό επίπεδο, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση της προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην Αγία Παρασκευή.

Σε μια συγκυρία για τον κόσμο, που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και απογοήτευση, που οι αξίες και ιδανικά δοκιμάζονται, η απόφασή της παράταξης για ανανέωση, αποτελεσματικότητα και καλύτερη αξιοποίηση των στελεχών της, αποτελεί μονόδρομο για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας.

Στόχος μου είναι η μεταμόρφωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής σε έναν ζωντανό ενωτικό πολιτικό οργανισμό συνεχούς δραστηριοποίησης, που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους και που θα παρεμβαίνει δημιουργικά σε κάθε τομέα και θέμα απασχόλησης της τοπικής κοινωνίας.

Οφείλουμε άμεσα να δώσουμε διέξοδο και προοπτική, να προσελκύσουμε όλες τις γενιές στην ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική και ειδικά με τον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας που θεωρώ ότι είναι η μοναδική λύση ασφαλούς διακυβέρνησης για την πατρίδα μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και  η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και δυνατούς.»

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

«Η Μαρία Βε με καταγωγή από τη Φθιώτιδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή. Η οικογένειά της δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην πόλη μας για δεκαετίες.

Είναι πτυχιούχος τμήματος Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων του Heriot- Watt University, Σκωτία. Εργάστηκε σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει διακριθεί για την επιτυχή διεκπεραίωση μεγάλων κατασκευαστικών έργων.

Είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μας και έχει απασχοληθεί με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ζήλο κατά το παρελθόν, στο έργο ανάπλασης και διαμόρφωσης της κεντρικής πλατείας του Δήμου μας.

Ωστόσο, το ανήσυχο πνεύμα της, η ανάγκη για έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας αλλά και η κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας μας, την οδήγησαν σε περαιτέρω σπουδές στον τομέα της επικοινωνίας. Έχει απασχοληθεί σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπο τύπο.»