Κώστας Τσιαμπάς: Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Επαναλήφτηκε χθες, σε λιγότερο από ένα μήνα, με πρωτοβουλία του κ. Σταθόπουλου, σύσκεψη για την επίλυση των προβλημάτων στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην οποία συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι και ο Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Η παραβατικότητα στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου είναι διαχρονική και η διαχείρισή του ως πρόβλημα απαιτεί μελέτη και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα διοικήσεων και δράσεων.

Ο κος Σταθόπουλος δεν παρουσίασε τίποτα το καινούργιο σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση και καμία συγκεκριμένη πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στην ουσία μας μάζεψε για να μας ανακοινώσει ότι θα επισκευασθούν ή θα αντικατασταθούν οι έξι (6) προβολείς της πλατείας και ότι θα συναντηθεί με τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Για μια ακόμη φορά με θλίψη, διαπιστώσαμε ότι ο στόχος του ήταν καθαρά επικοινωνιακός και ενταγμένος στην προσπάθεια που καταβάλλει τελευταία η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία είναι εναρμονισμένος πλήρως, για να αμβλύνει την κατακραυγή του κόσμου για την αυξημένη εγκληματικότητα.

Ο κύριος Σταθόπουλος δεν έχει συνειδητοποιήσει τέσσερα χρόνια που διοικεί το Δήμο ότι οι πολίτες τον ψήφισαν για να λύνει τα προβλήματα και όχι απλώς να τα διαπιστώνει. Παραμένει στο στάδιο της θεωρίας, των ιδεοληψιών, των αφηγημάτων και λάτρης του επικοινωνιακού παιγνιδιού.

Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βαδίζει χωρίς πρόγραμμα, οργάνωση και σχεδιασμό. Όλα τσάτρα – πάτρα.

Κύριε Σταθόπουλε, τη περίοδο της δημιουργίας οι ΗΓΕΤΕΣ παράγουν και δεν απογοητεύουν τον κόσμο. Να θυμάστε ότι «το πραγματικό ενδιαφέρον και τα αληθινά δάκρυα απεχθάνονται το φως της δημοσιότητας».

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος