Ξεσήκωσαν το κοινό οι Χορευτικές Ομάδες των Δήμων στο Καμίνι του Δήμου Γαλατσίου

Η αίθουσα εκδηλώσεων στο Καμίνι του Δήμου Γαλατσίου γέμισε από πολύ νωρίς αφού κανείς δεν ήθελε να χάσει αυτήν την μοναδική γιορτή.

Πέντε  χορευτικές ομάδες Δήμων-Μελών του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη συμμετείχαν σ’αυτήν την υπέροχη βραδιά και τίμησαν με έναν μοναδικό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που ήταν στις 29 Απριλίου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες από τους δήμους Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας και Γαλατσίου καθώς και μια έκτακτη συμμετοχή της ομάδας Todos Tango, διοργανωτές του Todos Tango Festival.

Με ρυθμούς rock’n’roll, tango, cha cha cha, samba, rumba μέχρι χασάπικο  και συρτάκι οι χορευτές ξεσήκωσαν τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκαν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου.

Εντάσσεται δε στο Διαδημοτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους 14 δήμους-μέλη του με σκοπό την ανάδειξη των καλλιτεχνικών σχημάτων των Δήμων με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γαλατσίου κ. Βασίλης Δερεδίνης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου κυρία Μαργαρίτα Μανδηλαρά.