Η ΣΑΝΤΑ καταγγέλλει τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Ανακοίνωση Α.Ο.Αγίας Παρασκευής

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση για ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για τον διαιτητή κύριο Μπαϊρακτάρη και τον δεύτερο βοηθό κύριο Κουτσογιάννο.
Είναι κρίμα αυτοί οι δύο κύριοι να επισκιάζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δύο εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, αν είναι ανικανότητα ή κάτι άλλο, δεν είμαστε αρμόδιοι να το κρίνουμε.Κάνουμε έκκληση προς την επιτροπή διαιτησίας, όπου έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μας στο έργο που επιτελεί,να στείλει αυτούς τους ανθρώπους, όπου είναι ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα, σπίτι τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μεγαλύτερο μέρος της διοίκησης του Ολυμπιακού Λιοσίων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας, τέτοιες συμπεριφορές πάνε το αθηναϊκό ποδόσφαιρο μπροστά.
Όσο για τους 10-15 (φιλάθλους) όπου βρίζανε χυδαιότατα τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας απο το πρώτο λεπτό,και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να βρίσουν τις μητέρες και τα συγγενικά πρόσωπα των ποδοσφαιριστών που ήταν στο γήπεδο ,τους ενημερώνουμε ότι είναι οι τελευταίοι των γραφικών στα αθηναϊκά γήπεδα .

Επίσης καλό θα ήταν να ρωτήσουν την αποστολή της ομάδας τους και την διοίκηση τους αν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στον πρώτο γύρο, αφού αυτό επικαλούνταν σαν αφορμή των ύβρεων, μίας και οι ίδιοι είχαν κάτσει στο σπίτι τους.

Το Δ.Σ. ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ