Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα των “Αλλάζουμε” για τον Αθλητισμό – 280 ερωτηματολόγια ήδη

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τον Αθλητισμό

στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

280 ερωτηματολόγια έχει συμπληρώσει μέχρι σήμερα η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» τις περιοδείες της στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, συλλέγοντας απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της έρευνας για το είδος του αθλητισμού που επιθυμούν οι κάτοικοι στον Δήμο τους. Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που, μέρα με τη μέρα, συζητείται όλο και περισσότερο στον Δήμο, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Το Σάββατο 19/5 τα μέλη της Ομάδας μας βρέθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου και στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, ενώ την Κυριακή 20/5 επισκέφθηκαν τις Ακαδημίες Συλλόγων στο Αθλητικό Κέντρο Νότου και την πλατεία του Άη Γιάννη. Τέλος, τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 επισκέφθηκαν το 2ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής, τις αίθουσες γυμναστικής της οδού Ανδρούτσου καθώς και τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού στο Αθλητικό Κέντρο Νότου. Η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης σε αυτή την πρωτοβουλία είναι μεγάλη και θα αποτελέσει τη βάση στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης συζήτησης γύρω από το θέμα του αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή.

Τις προσεχείς ημέρες, η Ομάδα «Αλλάζουμε» προγραμματίζει να επισκεφθεί το 9ο Δημοτικό σχολείο στα Πευκάκια, το Αθλητικό πάρκο “Στ.Κώτσης” καθώς και τα προγράμματα άθλησης που γίνονται στα σχολεία.

Μέχρι σήμερα έχουν συμπληρωθεί 280 ερωτηματολόγια, τα οποία θα αξιολογηθούν στα 4 θεματικά εργαστήρια ιδεών που θα πραγματοποιηθούν το  Σάββατο 2 Ιουνίου στις 10:30 πμ, στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και θα παρουσιαστούν στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 19:30, στο 3ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube