Διαμόρφωση του νέου τάπητα μπάσκετ στα Πευκάκια στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου

 

Ολοκληρώθηκε η επανεκατασκευή και διαμόρφωση του νέου τάπητα μπάσκετ στα Πευκάκια στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου. Η πρώτη σημαντική διαμόρφωση του χώρου έγινε το 2008 επι Δημαρχίας Γιαννακόπουλου και του τοτε Προεδρου Αθλητικου Οργανισμού κ Γιαννη Μυλωνακη. Αποφασιστική  ήταν και η παρέμβαση του πρώην Δημάρχου κ

Ζορμπά στον καθαρισμό του χώρου και στην απομάκρυνση των εγκαταστάσεων των εργολάβων. Ο Σύλογος επισημαίνει ότι ο χώρος του μπασκετ αξιοποιείται πλήρως από την νεολαία της συνοικίας μας αλλά και νεολαίους της Αγίας Παρασκευής. Πάγια θέση-διεκδίκηση του Συλλόγου παραμένει να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες υποδομές στο χώρο του Αθλητικου  Κεντρου  και ο χώρος να χρησιμοποιείται για αθλητικές δραστηριότητες αλλά και χώρος περιπάτου χάρις στο πλούσιο πράσινο που ύστερα από την δενδροφύτευση του Συλλόγου το 2007 έχει στο μεταξύ αναπτυχθεί. Ανεξάρτητα του ποτέ θα γίνει η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου ο χώρος πρέπει να είναι καθαρός,  αξιοποιήσιμος ως πάρκο και να έχουν σε αυτό πρόσβαση όλοι οι κατοικοι. Ο Συλλογος εφιστά την προσοχή οι κάτοικοι αλλα και οι παίκτες του μπάσκετ  να τον χρησιμοποιουν με σεβασμό και προσοχή για να αποφευχθούν οι φθορές. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εισέρχονται στο χώρο με τους σκύλους  και ποτέ να μην τους αφήνουν ελευθερους. Ο χωρος ειναι ιδανικός να χρησιμοποιηθει ξανά για χώρος περιπατου οπως παλαιότερα, αρκεί ο ενας να σέβεται τον αλλο. Επείγει επίσης να απομακρυνθούν  ΑΜΕΣΑ οι στίβες αδρανών υλικών που παλι γεμισαν το μισό χώρο και δημιουργούν μια αντιαισθητικη και άκρως επιβαρυντικη κατάσταση. Τον ανακαινισμένο χωρο επιτήρησαν επι τοπου ο Επιτιμος Προεδρος του Συλλόγου Γιωργος Γεωργίου μαζί με τον νυν Προεδρο Στέφανο Μπακογιαννη. Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο, και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.

Σωτήρη Παπαμιχαήλ για την ανακαίνιση του χωρου καθώς και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για τη στήριξη του στις δίκαιες και επείγουσες διεκδικήσεις του Συλλόγου.

 

ΤΟ  Δ.Σ.