Γιάννης Μυλωνάκης : H έρευνα για τον Αθλητισμό μπαίνει στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η μεγάλη πρωτοποριακή δράση που ξεκίνησε η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, με τις επισκέψεις σε αθλητικούς τόπους και κεντρικά σημεία της Αγίας Παρασκευής και τη συμπλήρωση ειδικών ερωτηματολογίων για το είδος του Αθλητισμού που επιθυμούν οι δημότες και οι κάτοικοι στην πόλη.

Την εβδομάδα που πέρασε τα μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν το 9ο Δημοτικό σχολείο στα Πευκάκια, τα προγράμματα άθλησης που γίνονται σε σχολεία καθώς και το πρόγραμμα μοντέρνων χορών. Βρέθηκαν επίσης και στο 7ο Δημοτικό στο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του συλλόγου «Κορύβαντες». Ο στόχος της έρευνας έχει επιτευχθεί αφού μέχρι σήμερα από τις επισκέψεις των μελών του «Αλλάζουμε» έχουν συμπληρωθεί 364 ερωτηματολόγια.

Όποιος πολίτης δεν έχει συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο και θέλει να συμμετέχει στην ηλεκτρονική έρευνα, μπορεί να το κάνει μπαίνοντας στο www.allazoume.gr ή πατώντας εδώ.

Η πλατφόρμα θα δέχεται απαντήσεις έως και την Τρίτη 29/5.

Θα ακολουθήσουν τα 4 θεματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στις 10πμ, στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Τα αποτελέσματα της έρευνα καθώς και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τα εργαστήρια ιδεών θα παρουσιαστούν στην ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανώσει η ομάδα Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στις 19:00, στο 3ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής.

Μόνο με τη δική σας συμμετοχή μπορούμε να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή στην πράξη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube