Η Πλήρες δικαίωση στο Μήνυμα του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής σχετικά με την μεταφορά της ΔΟΥ στο Χολαργό

.

Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για μεταφορά της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στο ιδιόκτητο κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού (μέχρι σήμερα ιδιόκτητο, για αύριο δεν γνωρίζουμε δεδομένου ότι όπως έχουμε ήδη επισημάνει το κτίριο αυτό συγκαταλέγεται εδώ και ενάμιση χρόνο στη λίστα των προς πώληση κτιρίων του δημοσίου μέσω ΤΑΙΠΕΔ),είναι λάθος καθώς, όπως έχουμε ήδη τονίσει, το κτίριο είναι παντελώς ακατάλληλο πολεοδομικά, χωρίς πυροσβεστική κάλυψη και εξαιρετικά μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των συναλλασσομένων των δύο δήμων και των 132 εργαζομένων των δύο Εφοριών.

Εγείρονται θέματα ασφάλειας των συναλλασσομένων πολιτών και των εργαζομένων που επιμένουμε ότι δεν πρέπει να αγνοούμε στο βωμό αμφίβολων περικοπών δαπανών.
Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι, παρά τη μετακόμιση της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε απ’ ότι διαφαίνεται για αρκετό καιρό ακόμα να καταβάλλουμε το ενοίκιο των 22.000 ευρώ το μήνα στον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Αγίας Παρασκευής, δεδομένου ότι το κτίριο δεν έχει εκκενωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών.
Επίσης θεωρούμε κενές περιεχομένου τις ανακοινώσεις της Αντιπολίτευσης οι οποίες από τη μία μας κατηγορούν για αναποτελεσματικότητα, θεωρώντας προφανώς ακατάλληλους και τους 179 περίπου Δημάρχους που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τις συγχωνεύσεις-μεταφορές των ΔΟΥ και από την άλλη μας καταλογίζουν υπερβολικό ζήλο ,προσπάθεια εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης και πρόθεση για χρήση «βίας».
Ανακοινώσεις που αποκάλυψαν σαν «βόμβα» ότι το κτίριο του Χολαργού είναι προς πώληση ενώ ήταν εδώ και πολύ καιρό γνωστό και αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ.
Επιπλέον, από κάποιους θεωρήθηκε ότι ήμασταν τόσο μαχητικοί και διεκδικητικοί για το ζήτημα ώστε να φτάνουν στο σημείο να μας κατηγορούν για προάσπιση συμφερόντων του ιδιοκτήτη του κτιρίου της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής!
Αφήνουμε στους πολίτες την εξαγωγή των συμπερασμάτων και εξακολουθούμε ακόμα και σήμερα να διεκδικούμε την ανάκληση της απόφασης.